Φασούλας: “Η επόμενη μέρα με Γκάλη στην Ομοσπονδία”

Ο Παναγιώτης Φασούλας τόνισε ότι η επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ θα έχει τον Νίκο Γκάλη εντός της Ομοσπονδίας.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ εξέφρασε τη συγκίνηση του για τις τελευταίες δηλώσεις του “Γκάνγκστερ”, ο οποίος τόνισε ότι δεν θα πρόδιδε ποτέ τους πρώην συμπαίκτες του, απαντώντας σε φήμες σχετικά με τη στήριξη του στον άλλο υποψήφιο για την προεδρία, Βαγγέλη Λιόλιο.

Η ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, διαβάσαμε τις δηλώσεις του Νίκου Γκάλη, που είπε αναφερόμενος στις εκλογές της ΕΟΚ:

«Εγώ θέλω μόνο το καλό του ελληνικού μπάσκετ και πιστεύω ότι οι πρώην συμπαίκτες μου γνωρίζουν τις ανάγκες του αθλήματος. Δεν θα τους πρόδιδα ποτέ! Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν ότι έτσι ζω τόσα χρόνια. Αυτή είναι η δική μου στάση ζωής».

Ο Νίκος τα είπε όλα, με λίγα λόγια. Όπως έκανε πάντα. Το μοναδικό που έχουμε να πούμε εμείς, είναι ότι μας έκανε ξανά υπερήφανους. Όπως έκανε πάντα! Η επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ θα έχει τον Νικ στην Ομοσπονδία, στον ρόλο και στον χρόνο που εκείνος θα επιλέξει. Όπως αξίζει στον κορυφαίο όλων!

Με τιμή,

Παναγιώτης Φασούλας
Μέμος Ιωάννου
Φάνης Χριστοδούλου
Δημήτρης Παπαδόπουλος
Ευθύμης Ρεντζιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Απίστευτες καταγγελίες από Ελευθερόπουλο και Βενετίδη: “Μας παρακολουθούσε μέσα από κάμερες”

Απίστευτες καταγγελίες από Ελευθερόπουλο και Βενετίδη: “Μας παρακολουθούσε μέσα από κάμερες”

Το “μπάχαλο” συνεχίζεται στο ιστορικό σωματείο της Παναχαϊκής, αφού το δίδυμο Ελευθερόπουλου – Βενετίδη, που είχε αναλάβει την ομάδα, “απάντησε” με απίστευτες καταγγελίες στον πρόεδρο ... Διαβάστε περισσότερα