Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Φασούλας: «Ο Γκάλης συμβολίζει την ανάταση και την ενότητα του ελληνικού μπάσκετ»

Φασούλας: «Ο Γκάλης συμβολίζει την ανάταση και την ενότητα του ελληνικού μπάσκετ»

Ο Γκάλης είναι ήδη επίτιμος πρόεδρος, κάνει ένα δώρο στο μπάσκετ” ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας, σχολιάζοντας την κίνηση του, να προτείνει τον “γκάνγκστερ” ως επίτιμο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, την επομένη των εκλογών.

Για την επιλογή του, να προτείνει τον Νίκο Γκάλη ως επίτιμο πρόεδρο της ΕΟΚ αλλά και για τις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Παναγιώτης Φασούλας.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ο Νίκος Γκάλης δέχθηκε με ενθουσιασμό την πρόταση του, τον χαρακτήρισε μία οικουμενική λύση, ενώ επισήμανε πως ο “γκάνγκστερ” του ελληνικού μπάσκετ θα πρέπει να λογίζεται ήδη ως επίτιμος, αναφέροντας: «Δεν μπορώ να αντιληφθώ οποιοδήποτε συμβούλιο να μην αποδέχεται την πρότασή μου».

«Ο Γκάλης είναι ένα σύμβολο για το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν τον είχαν προσεγγίσει στο παρελθόν και δεν του δόθηκε η δυνατότητα να έχει μία ουσιαστική παρέμβαση. Ο Νίκος είναι ήδη πρόεδρος, δεν μπορώ να αντιληφθώ οποιοδήποτε συμβούλιο να μην αποδέχεται την πρότασή μου. Συμβολίζει την ανάταση του χώρου και την οικουμενικότητα που θέλουμε να δώσουμε στην επόμενη μέρα του μπάσκετ. Θέλουμε να φέρουμε ξανά την ενέργεια του 1987, την εσωστρέφεια και ο Νίκος Γκάλης είναι το πιο οικουμενικό πρόσωπο που υπάρχει. Αυτή θα ήταν η πρότασή μου για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Είμαστε η μοναδική ομοσπονδία που δεν έχουμε κάνε εκλογές. Ο Νίκος Γκάλης κάνει ένα δώρο στο ελληνικό μπάσκετ», ανέφερε ο Παναγιώτης Φασουλας.

«Ελπίζω να μην υπάρξει απρόοπτο και να γίνουν εκλογές επιτέλους. Ενάμιση χρόνο τώρα το μπάσκετ δίνει ένα σκοτεινό και εσωστρεφές πρόσωπο προς την κοινωνία» τόνισε σχετικά με την εκλογική διαδικασία που θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου.

«Υπάρχει ένα σκοτεινό πράγμα. Δεν υπάρχει διαφάνεια σε τίποτα στην ΕΟΚ. Γι’ αυτό έχουμε οικονομικά προβλήματα. Οι χορηγοί δεν εμπιστεύονται την ομοσπονδία γιατί δεν υπάρχει ουσιαστική διαφάνεια στην λειτουργία της. Το μπάσκετ θα βελτιωθεί αν πάρουν το μπάσκετ στα χέρια τους οι άνθρωποι του μπάσκετ και ο Νίκος Γκάλης» τόνισε ο Παναγιώτης Φασούλας.

«Εμείς μιλάμε μόνο για μπάσκετ. Πώς θα αναπτύξουμε ξανά το μπάσκετ, πώς θα φέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο, πώς θα καθαρίσουμε τον χώρο της διαιτησίας, πώς θα ψηφιοποιήσουμε την ομοσπονδία κλπ» επισήμανε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις