Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Φέγενορντ – Ατλέτικο Μαδρίτης: «Χαμούλης» στο φιλικό, πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες

Φέγενορντ – Ατλέτικο Μαδρίτης: «Χαμούλης» στο φιλικό, πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες
ΑΠΕ

Άναψαν τα… αίματα στο φιλικό της Φέγενορντ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα. Αποβολή για τον Γιακίν Καράσκο.

«Χαμούλης» στο «Ντε Κάιπ» του Ρότερνταμ, στον φιλικό αγώνα ανάμεσα στην Φέγενορντ και στην Ατλέτικο Μαδρίτης (νίκησαν οι Ολλανδοί με 2-1).

Το ματς βρισκόταν στο 40′, όταν ο Μαλάσια προσπάθησε να διώξει την μπάλα, αλλά πάνω στην μπαλιά που έβγαλε, βρήκε τον Καράσκιο των Μαδριλένων. Οι δυο παίκτες βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο αφού τα πόδια τους μπλεχτηκαν, με αυτόν των “ροχιμπλάνκος” να κλωτσά τον αντίπαλο του, μπροστά στον επόπτη.

Ο Καράσκο σηκώθηκε, πήγε πάνω από τον Μαλάσια για να ζητήσει… τα ρέστα κι εν συνεχεία τα έβαλε με τον Κοκού -που πήγε στο σημείο για να τον διώξει- και τον έκανε να ματώσει στον λαιμό.

Σε δευτερόλεπτα είχαμε… σύρραξη, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια και τους πιο ψύχραιμους να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Ο Καράσκο ήταν εκτός εαυτού, με τον προπονητή των πρωταθλητών Ισπανίας, Ντιέγκο Σιμεόνε, να μπαίνει τρέχοντας στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει έντονες παρατηρήσεις προς τον Βέλγο εξτρέμ, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις