Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Φενέρμπαχτσε: Αβάσιμες οι κατηγορίες εναντίον των παικτών – Κινδύνευε η ζωή τους από ανθρώπους με μαχαίρια και ξύλα

Φενέρμπαχτσε: Αβάσιμες οι κατηγορίες εναντίον των παικτών – Κινδύνευε η ζωή τους από ανθρώπους με μαχαίρια και ξύλα
Reuters

Ο αθλητικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Μάριο Μπράνκο, αναφέρθηκε στον επεισοδιακό αγώνα της ομάδας στην έδρα της Τράμπζονσπορ και στάθηκε στο πλευρό των παικτών του.

Οι απίστευτες σκηνές βίας που διαδραματίστηκαν μετά το σπουδαίο “διπλό” της Φενέρμπαχτσε επί της Τράμπζονσπορ (2-3) για την 30ή αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, με το… ξύλο που υπήρξε μεταξύ οπαδών της γηπεδούχου ομάδας και παικτών της φιλοξενούμενων -εντός αγωνιστικού χώρου- εξακολουθεί να απασχολεί τους γείτονες και φαίνεται πως θα έχει αρκετά “επεισόδια”.

Ο αθλητικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε και άλλοτε του ΠΑΟΚ– Μάριο Μπράνκο, ύψωσε… ασπίδα προστασίας στους παίκτες του, λέγοντας πως δεν γίνεται να τους κατηγορεί κανείς για όσα έγιναν στο ματς της Τραπεζούντας, αφού υπερασπίστηκαν τις ζωές τους.

“Οι κατηγορίες εναντίον των παικτών είναι εντελώς αβάσιμες γιατί αυτό που είδαμε ήταν απίστευτο. Άνθρωποι με μαχαίρια και ξύλα απειλούσαν τους παίκτες μας από κάθε κατεύθυνση. Οι παίκτες μας έπρεπε να αμυνθούν γιατί μπορώ να πω ότι η ζωή τους βρισκόταν σε κίνδυνο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με βάση τον τουρκικού ΚΑΠ, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας των Ουστερβέλντε, Οσάγι-Σάμουελ, Μπατσουαγί για πολλές αγωνιστικές, αλλά και των Κρούνιτς, Φρεντ για λιγότερες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις