Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Φενέρμπαχτσε – Γαλατάσαραϊ: Ο Μάουρο Ικάρντι αποχώρησε με μπλαβισμένο μάτι

Φενέρμπαχτσε – Γαλατάσαραϊ: Ο Μάουρο Ικάρντι αποχώρησε με μπλαβισμένο μάτι

Ο Μάουρο Ικάρντι δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο μεγάλο ντέρμπι του τούρκικου πρωταθλήματος ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε – Γαλατάσαραϊ, με τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων να αποχωρεί από τον αγώνα με μπλαβισμένο μάτι.

Το ντέρμπι Φενέρμπαχτσε – Γαλατάσαραϊ είναι πάντα ένας επεισοδιακός αγώνας στην Τουρκία, με τα σκληρά μαρκαρίσματα και το έντονο κλίμα να μην απουσιάζουν ποτέ.

Μάλιστα αυτή τη φορά οι δυο ομάδες το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, αφού σε μια διεκδίκηση της μπάλας ο Αλεξάντερ Τζικού των γηπεδούχων χτύπησε εκτός φάσης των Μάουρο Ικάρντι, με τον Αργεντινό επιθετικό να σωριάζεται στο έδαφος, ωστόσο ο διαιτητής του αγώνα να μην δίνει το παραμικρό. 

Παρόλα αυτά η Γαλατάσαραϊ μετά το τέλος του αγώνα θέλησε να ανεβάσει στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter μια ανάρτηση προκειμένου να εκφράσει τα έντονα παράπονα της από την διαιτησία.

Σε αυτή φαίνεται και η φωτογραφία του Ικάρντι ο οποίος έχει ένα μπλαβισμένο μάτι, με την όψη του να προκαλεί ανατριχίλα. Για την ιστορία το επεισοδιακό ντέρμπι έληξε χωρίς νικητή, με το αποτέλεσμα να είναι 0-0.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις