Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φερνάντο Σάντος για το Πορτογαλία – Βόρεια Μακεδονία: «Να κερδίσουμε με λιγότερο άγχος γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας πλέον»

Φερνάντο Σάντος για το Πορτογαλία – Βόρεια Μακεδονία: «Να κερδίσουμε με λιγότερο άγχος γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας πλέον»

Ο Φερνάντο Σάντος είδε την Πορτογαλία να επικρατεί στο φινάλε και με την ψυχή στο στόμα της Τουρκίας με 3-1 και να περνάει στον τελικό πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, όπου θα συναντήσει τη Βόρεια Μακεδονία.

Ο πολύπειρος τεχνικός ελπίζει η Πορτογαλία να πάρει το εισιτήριο για το Μουντιάλ κι αν γίνεται με λιγότερο άγχος, μιας και είναι και κάποιας ηλικίας, όπως δήλωσε ο ίδιος ενόψει του αυριανού (29/3) τελικού της Πορτογαλίας με τη Βόρεια Μακεδονία.

«Δεν είμαι μάντης, ούτε ξέρω το θα συμβεί. Κάποιες φορές τα πράγματα εξελίσσονται με τρόπο που δεν περιμένεις. Οι παίκτες είναι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις και κρίνουν τα παιχνίδια. Είμαι πεπεισμένος πως την Τρίτη θα κερδίσουμε. Θα κερδίσουμε, εύκολα ή δύσκολα. Ελπίζω, αν γίνεται, να το κάνουμε με λιγότερο άγχος στο τέλος, γιατί ήδη είμαι κάποιας ηλικίας και δεν έχω πλέον την καρδιά για να αντέξω τέτοιες καταστάσεις», δήλωσε χαριτολογώντας ο Πορτογάλος τεχνικός

Όσο για το αν χαίρεται που δεν βρήκε στον τελικό αντίπαλο την Ιταλία;:«Ούτε χαίρομαι, ούτε λυπάμαι. Χαίρομαι που κερδίσαμε την Τουρκία και θέλω να κάνουμε το ίδιο και την Τρίτη για να πάμε στο Κατάρ. Η Βόρεια Μακεδονία είναι καλή ομάδα και το απέδειξε νικώντας στον όμιλο τη Γερμανία και στα ημιτελικά των playoffs την Ιταλία. Δεν είναι ανάγκη να τους φοβόμαστε, αλλά θα πρέπει να παίξουμε με ένταση για να τα καταφέρουμε. Έχουμε την πίεση να πάμε στο Μουντιάλ και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις