Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

FIFA και UEFA στο πλευρό του Κουτσοκούμνη

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Επιστολή στήριξης, με την οποία καταδικάζουν την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στα γραφεία εταιρείας του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), Κωστάκη Κουτσοκούμνη, απέστειλαν οι πρόεδροι της FIFA και της UEFA.

Τόσο ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, όσο και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Σέφεριν, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, προκειμένου να καταδικάσουν τη σε βάρος του τρομοκρατική ενέργεια.

Οι Ινφαντίνο και Σέφεριν εξέφρασαν την συμπάθεια τους προς τον Κουτσοκούμνη και του τόνισαν την αμέριστη στήριξη τους για τις προσπάθειες του για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Κυπριακό ποδόσφαιρο, δηλώνοντας έτοιμοι να στηρίξουν τις προσπάθειες αυτές.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της UEFA απέστειλε και επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ αναφέροντας του τα ακόλουθα: “Σοκαριστήκαμε όταν μάθαμε πως τα γραφεία της Μινέρβα στη Λεμεσό, έγιναν στόχος βομβιστικής επίθεσης. Μέσα σε αυτές τις λίγες γραμμές, επιθυμούμε, πρώτα από όλα να εκφράσουμε την ανακούφιση μας για το γεγονός ότι δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός και επίσης, να δείξουμε την πλήρη στήριξη μας σε εσένα προσωπικά και στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για όλα τα μέτρα που λαμβάνεται για την Ομοσπονδία σας. Μπορείς πάντα να υπολογίζεις στη στήριξη της UEFA και στη δική μας προσωπικά με γνώμονα το καλό του κυπριακού, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε