Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

FIFA: Βαριά “καμπάνα” για τα επεισόδια στο Ελλάδα – Βοσνία

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τα όσα έγιναν στο “Γ. Καραϊσκάκης” κατά την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Βοσνία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, δεν έμειναν ατιμώρητα από τη FIFA. Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κυριάκο Παπαδόπουλο!

 Απέφυγε την τιμωρία της έδρας της η εθνική, αλλά η ΕΠΟ θα βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη, μετά απ’ όσα έγιναν στο παιχνίδι Ελλάδα – Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Το κατηγορητικό για την Ελληνική πλευρά περιελάμβανε ομοφοβικά συνθήματα, εμετικά πανό με πολιτικό περιεχόμενο, επεισόδια οπαδών στις εξέδρες, ρίψεις αντικειμένων, αποδοκιμασίες κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των φιλοξενούμενων και χρήση λέιζερ και καπνογόνων.

Έτσι, η FIFA αποφάσισε πως η ΕΠΟ θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 74.500 ευρώ. Μάλιστα, η Ομοσπονδία θα πληρώσει κι άλλες 11.000 ευρώ για τις φωτοβολίδες και τα καπνογόνα που χρησιμοποίησαν οι Έλληνες οπαδοί στην αναμέτρηση Ελλάδα – Κύπρος.

Την ίδια ώρα, η FIFA ανακοίνωσε πως επιβλήθηκε τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, για το εκτός φάσης χτύπημα στην αναμέτρηση της εθνικής με τη Βοσνία, η οποία έφερε και την αποβολή του.

Έτσι, ο Έλληνας αμυντικός θα χάσει την… προβλεπόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βέλγιο (25 Μαρτίου) και το εκτός έδρας ματς με τους Βόσνιους (9 Ιουνίου).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε