Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Φινάλε με νίκη για ΑΕΚ! Εγκληματικό μαρκάρισμα σε Γαλανόπουλο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΚ επικράτησε της Μπνέι Σακχνίν με 2-0 κι ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κύκλο των φιλικών αγώνων της στην Πολωνία. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πανηγύρισε ακόμα μία νίκη και την Κυριακή επιστρέφει στην Αθήνα, όπου και θα προετοιμαστεί για τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι “κιτρινόμαυροι” άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις σ’ ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, με τον τραυματισμό του Γαλανόπουλου να αποτελεί το μοναδικό μελανό σημείο της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά-ψαράκι του Χριστοδουλόπουλου από σέντρα του Βινίσιους, ενώ έκανε το 2-0 στο 14′ με κεφαλιά του Γαλανόπουλου. Στο 6ο λεπτό της συνάντησης, η Ένωση ήταν, πάντως, τυχερή αφού το σουτ του Γκαούτσο βρήκε στο δεξί δοκάρι του Ανέστη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις αξιόλογες φάσεις να είναι ελάχιστες. Στο 51′, το παιχνίδι πήρε… φωτιά, μετά το αντιεπαγγελματικό χτύπημα του Γκαούτσο με τις τάπες στο γόνατο του Γαλανόπουλου (αποχώρησε κουτσαίνοντας). Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ της Ένωσης, ο Γαλανόπουλος υπέστη κάκωση και δεν κινδυνεύει να χάσει το πρώτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Ανέστης (46΄ Τσιντώτας), Γκάλο, Τσόσιτς (73΄ Γιαννούτσος), Τσιγκρίνσκι (62΄ Μανωλάς), Βινίσιους, Γαλανόπουλος (54΄ Μπάμπης), Αϊντάρεβιτς (73΄ Σιμόες), Χριστοδουλόπουλος (46΄ Αλμέιδα), Τρίστασον (62΄ Αντωνίου, 79΄ Πατίτο), Κλωναρίδης (46΄ Βλαχομήτρος, 79΄ Λιβάια), Γιακουμάκης (70΄ Γιούσης).

ΜΠΝΕΪ ΣΑΚΧΝΙΝ: Ματάν, Αλί, Αμπραχάμ, Σαρί, Βάντερσον, Χαλέντ, Ταμπί, Τζόναταν, Φιράς, Ζαγκούρι, Γκαούτσο.

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει την σκληρή δουλειά, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

“Έχουμε καλύτερη φυσική κατάσταση, τακτικά είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο, οι ποδοσφαιριστές μας είναι πιο έτοιμοι για τη νέα, δύσκολη σεζόν η οποία έρχεται. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν βελτιωθεί και κάνουν καλή προσπάθεια, ειδικά οι νεαροί. Το συγκεκριμένο φιλικό μάς εξυπηρέτησε, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι πιο νέοι ποδοσφαιριστές μας. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά, να βελτιώσουμε τους παίκτες μας και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς”, τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στην κάμερα της NOVA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε