Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Φιορεντίνα: Έτσι θα είναι το νέο «Αρτέμιο Φράνκι» – Τρολάρισμα για φωτογραφία με τη Γιουβέντους

Φιορεντίνα: Έτσι θα είναι το νέο «Αρτέμιο Φράνκι» – Τρολάρισμα για φωτογραφία με τη Γιουβέντους

Η Φιορεντίνα παρουσίασε τα σχέδια για το πρότζεκτ του νέου της γηπέδου, που αναμένεται να είναι έτοιμο ως το 2026. “Χαμός” στο Twitter, με μια συγκεκριμένη φωτογραφία.

Με την βοήθεια της κυβέρνησης και της εταιρείας «Arup Italia», η Φιορεντίνα μπήκε σε πορεία…. ανακατασκευής της έδρας της και τη δημιουργία του νέου “Αρτέμιο Φράνκι”.

Το νυν γήπεδο της Φλωρεντίας έχει ανακηρυχθεί ως μνημείο της πόλης και δεν επιτρέπεται η κατεδάφισή του. Παρόλα αυτά, θα υποστεί μια ολοκληρωτική ανακαίνιση, κι έτσι να.. ικανοποιηθεί ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της ομάδας, Ρόκο Κομίσο (σ.σ. στο παρελθόν έχει κάνει κάποια υποτιμητικά σχόλια για το γήπεδο).

Στην εκδήλωση που έγινε τη δευτέρα (07.03.2022) βρέθηκε και ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα και έγινε γνωστό πως το 2023 θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης και θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2026.

Οι μακέτες – φωτογραφίες που εμφανίστηκαν, παρουσιάζουν ένα τρομερό έργο. Μια φωτογραφία όμως έδωσε… τροφή για σχόλια στα social media. Το Twitter πήρε “φωτιά”, όταν εμφανίστηκε τοπ όνομα της Γιουβέντους ως αντίπαλος της Φιορεντίνα, σε αγώνα για το Champions League. Πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για… εμμονή των “βιόλα” προς την Γιουβέντους (υπάρχει μίσος, από τότε που η “βέκια σινιόρα” απέκτησε από την Φιορεντίνα τον Ρόμπέρτο Μπάτζιο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις