Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Φιορεντίνα – ΟΦΗ 1-1: Θετικά δείγματα από τους Κρητικούς στην Ιταλία

Φιορεντίνα – ΟΦΗ 1-1: Θετικά δείγματα από τους Κρητικούς στην Ιταλία

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στην έδρα της Φιορεντίνα σε μια αναμέτρηση που οι Κρητικοί έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει της έναρξης του καινούργιου πρωταθλήματος. 

Ο ΟΦΗ αντιμετώπισε μια ομάδα η οποία λίγους μήνες πριν έφτασε στον τελικό του Conference League, ενώ και φέτος θα αγωνίζεται στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Φιορεντίνα ήταν ανώτερη στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ να προσπαθεί να αμυνθεί να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Οι «βιόλα» μάλιστα μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 34΄με τον Κοκόριν, με τους Κρητικούς παρόλα αυτά να μην πτοούνται και προσπαθούν να παίξουν ορθολογικό ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο μέρος και όσο η ώρα περνούσε ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές και μάλιστα λίγο πριν το φινάλε κατάφερε να βρει το γκολ που δικαιούταν βάση της εικόνας του στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Λουίς Φελίπε στο 88ο λεπτό αξιοποίησε την ωραία πάσα του Μοσκέρα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, κάνοντας παράλληλα το 1-1, σκορ που ήταν τελικό στην αναμέτρηση.

Μια αναμέτρηση στην οποία ο ΟΦΗ κρατάει την καλή του εμφάνιση και το γεγονός ότι κατάφερε να παίξει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις