Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Φόλενταμ – ΑΕΚ 1-2: Θετικό πρόσημο για την ομάδα του Αλμέιδα

Φόλενταμ – ΑΕΚ 1-2: Θετικό πρόσημο για την ομάδα του Αλμέιδα
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους επικράτησε της Φόλενταμ με 2-1, με ανατροπή, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις σε ένα ματς που έγινε σε τέσσερα 25λεπτα.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της επικρατώντας της Φόλενταμ με 2-1, Σκόρερ για την Ένωση οι Αραούχο και Κοσίδης, ενώ για τους γηπεδούχους οι οποίοι προηγήθηκαν σκόραραν με τον Αντενούτσι.

Ο Ματίας Αλμέιδα παρέταξε την ομάδα με 3-4-3 θέλοντας να επιβάλλει τον ρυθμό του αγώνα , κάτι το οποίο έκανε σε μεγάλο βαθμό αφού παρά το προβάδισμα της Φόλενταμ μόλις στο 4, η ΑΕΚ βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει ισοφαρίζοντας με τον Αραούχο, ύστερα από λάθος του πορτιέρο της Φόλενταμ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων μετουσιώνοντας την τελικά σε γκολ με εύστοχη εκτέλεση του Κοσίδη, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (1ο και 2ο 25λεπτο, 3-4-1-2): Αθανασιάδης – Μήτογλου, Σιμάνσκι, Τζαβέλλας – Λιβάι Γκαρσία, Πινέδα, Γιόνσον, Τσούμπερ – Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος – Αραούχο.
ΑΕΚ (1ο και 2ο 25λεπτο, 3-5-2): Στάνκοβιτς – Ραντόνια, Κορνέζος, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Φράνσον (90′ Τζούντα Γκαρσία), Μουστακόπουλος, Μιτάι, Μοχαμάντι – Γιούσης, Κοσίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις