Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Formula 1: Ο Χόρνερ επιμένει πως όλα είναι καλά, αλλά…

Formula 1: Ο Χόρνερ επιμένει πως όλα είναι καλά, αλλά…

Με χθεσινές δηλώσεις του ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, επανήλθε στο θέμα της διαμάχης Φέτελ-Γουέμπερ, επαναλαμβάνοντας πως το περιστατικό στη Μαλαισία θεωρείται λήξαν.

Το θέμα βέβαια δεν είναι οι δηλώσεις του Χόρνερ, αλλά η ανάγκη που αισθάνεται ο αρχηγός της Red Bull κάθε λίγο να μας διαβεβαιώνει πως “όλα είναι καλά”, κάτι που μεταφράζεται στο ακριβώς αντίθετο. Αλλιώς γιατί επανέρχεται συνεχώς σε ένα θέμα που λέει πως έχει λήξει; 

Χθες λοιπόν το αφεντικό επανήλθε στο Sky Sports τονίζοντας πως “το πρόβλημα που προέκυψε έχει αντιμετωπιστεί, έχουμε ήδη μιλήσει και οι δύο οδηγοί ξέρουν ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας. Επίσης και οι δύο γνωρίζουν ποιες είναι οι απόψεις της ομάδας. Ξέρουν οι πραγματικοί αντίπαλοι κάθονται έξω από την ομάδα, όχι μέσα σε αυτήν. Η επιτυχία που έως σήμερα έχει καταγράψει η Red Bull οφείλεται στο ομαδικό πνεύμα που έχουμε επιδείξει και στην συνεργασία όλης της ομάδας”. 

Ο Χόρνερ επεσήμανε πως η “αντιπαλότητα” των δύο οδηγών είναι κάτι υγιές, αλλά δεν παρέλειψε να πει πως “δεν περιμένω να είναι οι μαζί στις διακοπές των Χριστουγέννων ή κάτι τέτοιο”. 

Ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν με αγωνία να δουν τι θα γίνει στις 14 Απριλίου στην Κίνα. Το σίγουρο είναι πως δεν θα δούμε on camera φαινόμενα όπως αυτό της Μαλαισίας. Το ακόμη πιο σίγουρο είναι όμως πως τόσο ο Φέτελ, όσο και ο Γουέμπερ θα τα δώσουν όλα στην πίστα για να αποδείξουν ποιος είναι το πρώτο βιολί της ορχήστρας. 

Και όσο ο Χόρνερ επιμένει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί να μας διαβεβαιώνει πως “όλα είναι ΟΚ”, τόσο εμείς θα ανησυχούμε πως απλώς έχει σκεπάσει το καπάκι της χύτρας, αλλά από κάτω το νερό κοχλάζει…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε