Σάββατο, 1 Ιουν.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Γράψαμε ιστορία, αποδείξαμε ότι είμαστε σπουδαία ομάδα”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Για την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο, αλλά και για την ευεργετική (σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο) παρουσία του Καμπιάσο μίλησε ο Κώστας Φορτούνης, σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της UEFA. “Γράψαμε την ιστορία από την αρχή”, τόνισε ο “χρυσός” σκόρερ, Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό αποτέλεσε μία πηγή έμπνευσης για όλους μας. Μας βοηθάει πολύ με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του μέσα στο παιχνίδι. Ξέρουμε όλοι πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος είναι», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός για την παρουσία του Εστεμπάν Καμπιάσο στο ρόστερ και στη συνέχεια μίλησε για την ομαδικότητα των νταμπλούχων Ελλάδας:

«Πιστεύω ότι αυτό (το ομαδικό πνεύμα) ήταν το κλειδί του αγώνα για εμάς. Κάθε φορά που η Άρσεναλ σκόραρε, εμείς βρίσκαμε τον τρόπο να απαντήσουμε στο γκολ της με ένα δικό μας. Αυτό απέτρεψε στους παίκτες της Άρσεναλ να αντιδράσουν. Δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε και αυτός μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη».

Καταλήγοντας, ο 22χρονος άσος τόνισε: «Ήταν μία σπουδαία νίκη για εμάς μακριά από την έδρα μας. Μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους. Όλοι πλέον πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς και τίποτα περισσότερο».

Φινμπόγκασον: “Έχουμε καλή συνεργασία με τον Πάρντο”

 

Στη φάση του νικητήριου γκολ του Ολυμπιακού στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ισλανδός σκόρερ:

«Δουλεύουμε αρκετά σε αυτό το είδος παιχνιδιού, στις αντεπιθέσεις. Είχαμε μία πολύ καλή επιλογή στην επίθεση και όταν πήγα στο πρώτο δοκάρι τα πράγματα ήταν εύκολα. Συνεργάζομαι καλά με τον Πάρντο στην προπόνηση και τους αγώνες. Μου έδωσε μία καλή πάσα και εγώ έπρεπε να τη στείλω μέσα», ανέφερε αρχικά ο Ισλανδός επιθετικός των νταμπλούχων Ελλάδας και πρόσθεσε:

«Αυτό δείχνει πολλά. Δεν ήταν εύκολη η αποστολή μας εδώ και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε ένα κακό, πολύ κακό ρεκόρ στην Ευρώπη μέχρι σήμερα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να γράψουμε από την αρχή την ιστορία με την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στην Αγγλία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε