Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Φωτιά στην Πεντέλη: Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη στο newsit.gr

Φωτιά στην Πεντέλη: Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη στο newsit.gr
ΦΩΤΟ newsit.gr

Η μητέρα της Ολυμπιονίκη, Κατερίνας Στεφανίδη, νόμιζε ότι το σπίτι της στην Παλλήνη κάηκε στη φωτιά, αλλά τελικά όπως εξήγησε στο newsit.gr, οι άντρες που έμειναν πίσω κατάφεραν να το σώσουν την τελευταία στιγμή.

Η Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη τόνισε ότι πολλά από τα γύρω σπίτια δεν είχαν την ίδια τύχη και κάηκαν, ενώ προέτρεψε τον κόσμο να βοηθήσει στην κατάσβεση, αφού οι πυροσβεστικές δυνάμεις δεν μπορούν να βρίσκονται παντού.

Όσα είπε η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη στο newsit.gr

“Τα είδατε, σας έδειξα πως έγινε ο γύρω χώρος. Αν δεν παρέμεναν στο χώρο οι άνδρες, εδώ των οικογενειών, δυστυχώς τα σπίτια μας θα είχαν καεί. Όχι ότι η πυροσβεστική ή ο δήμος, δεν βοηθάει, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να είναι πίσω από τον καθένα.

Άρα να μένουν οι άνθρωποι και να βοηθάνε να σωθεί η περιουσία τους. Αυτό θέλω να πω και όχι να έχουν τη λογική να φεύγουνε. Ακόμα ρίχνουν εδώ κάτω (σ.σ. ακούγονταν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης). Οπότε ξαναλέω, εμένα σώθηκε το σπίτι μου, αλλά όχι όλων.

Και σας έδειξα πόσο δύσκολο ήταν να γίνει αυτό και πόσο περιτριγυρισμένη είμαι από καμμένα. Η φωτιά έφθασε μέχρι και τα δίπλα δέντρα. Όταν μου λένε ότι η φωτιά είναι στη Χειμάρρας, η εικόνα που είχα ήταν ότι το σπίτι μου καιγόταν. Γιαυτό έγραψα ότι το σπίτι μου καιγόταν. Το έσωσε ο άντρας μου”.

 
Ρεπορτάζ Αναστασία Σταματοπούλου
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις