Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

«Φουλ» επιλογές και Live Streaming σε Ευρωλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ!

«Φουλ» επιλογές και Live Streaming σε Ευρωλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ!

Σου έχει συμβεί. Να θες κάτι τόσο πολύ και… όσο πλησιάζεις η αίσθηση να γίνεται ασυγκράτητη! Ακριβώς έτσι νιώθουν οι απανταχού μπασκετόφιλοι όσο περνούν οι ώρες και πλησιάζει η επανέναρξη της Ευρωλίγκας και του Τσάμπιονς Λιγκ μπάσκετ.

Και επειδή, η λαχτάρα για την επιστροφή στα παρκέ βαστά αρκετούς μήνες το μεγάλο comeback των ευρωπαϊκών διοργανώσεων συνοδεύεται και από πολλές στοιχηματικές επιλογές, αλλά και Live Streaming μεταδόσεις.

Ένα- ένα όμως. Ξεκινάμε με την Ευρωλίγκα λόγω κύρους, πρεστίζ, δημοφιλίας. Το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν έχει οριστεί για σήμερα. Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που ρίχνεται στη μάχη, φιλοξενώντας την Ζαλγκίρις (21:00), με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να αναζητούν τρόπο για τη θετική εκκίνηση. Απόψε το πρόγραμμα προβλέπει άλλα τέσσερα παιχνίδια, ενώ η Παρασκευή είναι η σειρά του Παναθηναϊκού να ξεπεράσει τον εαυτό του στην παραδοσιακά δύσκολη έδρα της Χίμκι.

Πάμε τώρα… να γυρίσουμε στην περσινή σεζόν. Το Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει για να μάθουμε με καθυστέρηση αρκετών μηνών, λόγω της αναγκαστικής διακοπής ελέω covid, την ομάδα που θα ανέβει στο πρώτο σκαλί! Η ΑΕΚ είναι μία από αυτές που διεκδικούν ξανά τα πρωτεία, έχοντας ως πρώτη αποστολή να αποκλείσει σήμερα την επικίνδυνη Νίμπουρκ.

Μιλάμε για τη «Βασίλισσα», οπότε αντιλαμβάνεστε ότι χρίζει ιδιαίτερης… μεταχείρισης. Και την έχει, αφού η αποψινή της αναμέτρηση, αλλά και οι υπόλοιπες της διοργάνωσης θα μεταδοθούν μέσω Live Streaming!

Και μιας και το γυρίσαμε στο παιχνίδι, με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε ότι το Τσάμπιονς Λιγκ μπάσκετ δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τη λάμψη της Ευρωλίγκας, αφού για όλα τα ματς των προημιτελικών οι επιλογές ξεπερνούν πάλι τις 190, μεταξύ των οποίων: Under/ Over ομάδων, περιόδων, συνολικών πόντων. Χάντικαπ και πολλά άλλα.

Καλή σεζόν είπαμε; Δεν είπαμε…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις