Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Φουστέρ: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στον τελικό του Europa League»

Φουστέρ: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στον τελικό του Europa League»
Intime.gr

Ένας από τους πιο αγαπητούς ξένους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Νταβίντ Φουστέρ, μίλησε για την ευρωπαϊκή πορεία που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός.

Επί μια εξαετία (2010-2016) αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο κομμάτι της μηχανής του Ολυμπιακού, με τη φανέλα του οποίου κατέκτησε έξι πρωταθλήματα (111 συμ./46 γκολ), τρία Κύπελλα Ελλάδας και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους Έλληνες φιλάθλους.

Ο λόγος για τον Ισπανό Νταβίντ Φουστέρ, που τα τελευταία χρόνια εργάζεται με επιτυχία στις Ακαδημίες της Βαλένθια (Διευθυντής του Τμήματος Οργάνωσης και Ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών).

Με αφορμή τα καλοκαιρινά καμπ του δικτύου που διαθέτει στην Ελλάδα η ισπανική ομάδα, ο Φουστέρ μίλησε στην “ΕΡΑσπορ 101,8” και -όπως είναι φυσικό- ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Ολυμπιακό και το αν παρακολουθεί την πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Μα φυσικά! Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Έπειτα από δύο σεζόν που δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα, επανήλθε δυναμικά και κυριάρχησε παίζοντας και στα προκριματικά του Champions League, καταφέρνοντας να προκριθεί γεμίζοντας μας με χαρά και υπερηφάνεια. Στη φάση των ομίλων το πρόσημο ήταν θετικό δύο φορές, η ομάδα τερμάτισε τρίτη, παίρνοντας την πρόκριση για το Europa League, όπου έφτασε στους “16” της διοργάνωσης.

Το να κατακτήσεις δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα και με αυτές τις Ευρωπαϊκές πορείες δείχνει πως ο Ολυμπιακός τα επόμενα χρόνια μπορεί να φτάσει στους ημιτελικούς και γιατί όχι και στον τελικό του Europa League. Έχει τις προδιαγραφές. Θα είναι μια τεράστια επιτυχία αν τα καταφέρει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις