Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Φοβερές ατάκες από Ζλάταν: “Αν είχα έρθει από την αρχή η Μίλαν θα ήταν πρωταθλήτρια”

Φοβερές ατάκες από Ζλάταν: “Αν είχα έρθει από την αρχή η Μίλαν θα ήταν πρωταθλήτρια”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς οδήγησε τη Μίλαν σε μία μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της πρωτοπόρου στην Ιταλία, Γιουβέντους, και μετά το ματς είχε… όρεξη και στις δηλώσεις του.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ τόνισε ότι αν είχε πάει νωρίτερα στην ομάδα, τώρα η Μίλαν θα έπαιρνε το πρωτάθλημα, αυτοαποθεώθηκε για την ευφυΐα του, αλλά άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, με μία ακόμη επική ατάκα.

Οι δηλώσεις του Ζλάταν

 «Εάν είχα έλθει από την αρχή της χρονιάς, θα παίρναμε το πρωτάθλημα. Στα 38 πλέον, δεν έχω την ίδια σωματική διάπλαση και φυσική κατάσταση, όπως στο παρελθόν. Και δεν κάνω αυτά που έκανα πριν. Χρησιμοποιώ την ευφυϊα μου, για να κάνω την διαφορά.

Δεν είμαι εδώ για να είμαι μασκότ. Θέλω να φέρω αποτελέσματα στην ομάδα και στους οπαδούς. Είμαι καλά, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο. Κάνω τον προπονητή, τον πρόεδρο και τον παίκτη, αλλά έχω μόνο έναν μισθό.

“Μυθική” ανατροπή από τη μεγάλη Μίλαν που ταπείνωσε τη Γιουβέντους

Θα γίνω ο επόμενος προπονητής; Όχι όχι, είμαι ήδη πρόεδρος (σ.σ. στην σουηδική Χάμαρμπι, της οποίας κατέχει το 25% των μετοχών. Απομένει ακόμη, ένας μήνας για να διασκεδάσουμε. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν και τα οποία δεν ελέγχουμε. Λυπάμαι για τους φιλάθλους, αλλά μπορεί να είναι η τελευταία φορά που με βλέπουν διά ζώσης».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις