Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μυθική” ανατροπή από τη μεγάλη Μίλαν που ταπείνωσε τη Γιουβέντους

“Μυθική” ανατροπή από τη μεγάλη Μίλαν που ταπείνωσε τη Γιουβέντους
ΦΩΤΟ Reuters

Σε ένα “τρελό” ματς με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο, η Μίλαν φώναξε “παρών” επιστρέφοντας μέσα σε έξι λεπτά από το 0-2 και επικρατώντας με 4-2 της Γιουβέντους για την 31′ αγωνιστική της Serie A

Η Μίλαν πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει… δώρο στη Γιουβέντους, αφού επικράτησε με 0-3 της Λάτσιο στο “Ολίμπικο”, με αποτέλεσμα οι “μπινακονέρι” να πάρουν 7 βαθμούς διαφορά στην κορυφή της Serie A. Στο ματς της Τρίτης (7/7) όμως οι “ροσονέρι” απέδειξαν πως μόνο “πυροτέχνημα” δεν ήταν αυτή η νίκη, καθώς έκαναν μία απίστευτη ανατροπή επιστρέφοντας μέσα σε έξι λεπτά από το 0-2 και παίρνοντας την πρώτη τους νίκη επί της Γιουβέντους, μετά από 4 χρόνια και 12 αναμετρήσεις. 

Μετά από ένα “στείρο” πρώτο μέρος η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυνατά και έκανε το 2-0 με τους Ραμπιό (47′) και Ρονάλντο (53′), όμως εκεί που ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει από τώρα τον τίτλο φτάνοντας τη διαφορά από την Λάτσιο στους 10 πόντους, ήρθε μία εξωπραγματική και αδιανόητη ανατροπή.

Η Μίλαν γύρισε τούμπα το ματς με τρία γκολ μέσα σε έξι λεπτά με τους Ιμπραχίμοβιτς (62′ πέν.), Κεσιέ (66′) και Λεάο (67′), ενώ ο Ρέμπιτς στο 80′ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 σε μία ιστορική βραδιά. Οι “ροσονέρι” μετά από αυτή τη νίκη σκαρφάλωσαν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς, ενώ η Γιουβέντους έμεινε στην κορυφή με 75 και διατήρησε το +7 από την Λάτσιο, που νωρίτερα είχε… αυτοκτονήσει στην έδρα της Λέτσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις