Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Φοβερό «διπλό» για Λιντς επί της Μάντσεστερ Σίτι – Ο Ντάλας το «κάρφωσε και στο 90’ (video)

Φοβερό «διπλό» για Λιντς επί της Μάντσεστερ Σίτι – Ο Ντάλας το «κάρφωσε και στο 90’ (video)
Reuters

Αγωνίστηκε από τα τέλη του πρώτου ημιχρόνου με παίκτη λιγότερο. Η Λιντς δε «μάσησε» στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και έφτασε στη νίκη με δυο γκολ του Στιούαρτ Ντάλας. Ο Άγγλος αμυντικός και τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων, σκοράροντας μάλιστα στο 90+1’ το νικητήριο τέρμα της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Μπορεί ο φετινός τίτλος στην Premier league να είναι… σχεδόν στα χέρια της, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει να θυμάται αυτή την ήττα από τη Λιντς. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα πήρε πανάξια νίκη μέσα στο «Έτιχαντ» (2-1), δείχνοντας πως οι «πολίτες βρίσκονται σε… κακό φεγγάρι, μετά και τη δύσκολη νίκη τους επί της Ντόρτμουντ στο Champions League και λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς τους για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, στη Γερμανία.

Τα «παγόνια» άνοιξαν το σκορ στο 42’ με τον Ντάλας, αλλά στο 45+1 έμειναν με δέκα παίκτες. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω της αποβολής του Λίαμ Κούπερ.

Ο Φεράν Τόρες ισοφάρισε στο 76′, με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες, μέχρι να έρθει η «ψυχρολουσία» από τον Ντάλας, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Να αναφέρουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι είχε 29 τελικές προσπάθειες, οι 7 εκ των οποίων στην εστία. Απ’ τη μεριά της, η Λέστερ είχε δύο τελικές προσπάθειες, όλες στην εστία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις