Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Φοβερό γκολ ο Πινέδα με το Μεξικό στο Gold Cup

Φοβερό γκολ ο Πινέδα με το Μεξικό στο Gold Cup

Ο Ορμπελίν Πινέδα τράβηξε και πάλι τα βλέμματα πάνω του με το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε στη νικηφόρα πρεμιέρα του Μεξικού στο Gold Cup.

Το Μεξικό επικράτησε της Ονδούρας με 4-0, με τον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ να αγωνίζεται για 80 λεπτά και να πετυχαίνει το τρίτο γκολ της εθνικής του ομάδας,  με εξαιρετική ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Δύο γκολ πέτυχε ο Ρόμο και ένα ο Τσάβες στην εύκολη νίκη των Μεξικανών.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό Χάιμε Λοθάνο.

«Η αλήθεια είναι ότι όλοι έκαναν καλή δουλειά, οι παίκτες έδειξαν ενδιαφέρον σε αυτά που προτείνει ο προπονητής, υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να είμαστε ήρεμοι, με τα πόδια μας στο έδαφος. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, έχουν μείνει πέντε παιχνίδια. Για να πετύχουμε τον στόχο, πρέπει να πάμε βήμα-βήμα», δήλωσε ο Πινέδα στο TUDN.

«Είναι καθημερινή η δουλειά, νομίζω ότι ξεκινήσαμε με το δεξί και ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε στιβαρά όμς το κάνουμε και με την αυτοπεποίθηση που έχουν οι παίκτες. Αυτή είναι η δουλειά, με αυτή κερδίσεις, κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής, οι παίκτες τα έκαναν πολύ καλά. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και ελπίζουμε να μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια», πρόσθεσε.

Όσο για το δικό του γκολ, ο Πινέδα είπε: «Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ομαδική δουλειά, θα μπορούσαν περισσότεροι παίκτες να σκοράρουν, ήταν η σειρά μου σήμερα. Ελπίζουμε να έρθουν περισσότερες νίκες και να βελτιωνόμαστε, ώστε οι οπαδοί να είναι χαρούμενοι και να μας στηρίξουν σε αυτή τη διοργάνωση».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις