Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Φοβερός Τσιτσιπάς, διέλυσε Ιμερ και προκρίθηκε για πλάκα στους «16» του Australian Open (video)

Φοβερός Τσιτσιπάς, διέλυσε Ιμερ και προκρίθηκε για πλάκα στους «16» του Australian Open (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε επίδειξη δύναμης στο παιχνίδι με τον Μίκαελ Ίμερ, διαλύοντας τον Σουηδό τενίστα με 3-0 σετ (6-4, 6-1, 6-1) στη Rod Laver Arena, μετά από 1 ώρα κα 34 λεπτά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κι έτοιμος να γράψει ιστορία στη φετινή διοργάνωση, προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην καριερα του, στον 4ο γύρο του Australian open.

Ο Τσιτσιπάς στους «16» της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης, ανάμεσα στον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ (Νο 20) και τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι (Νο 10).

Ασφαλώς και οι δύο τενίστες είναι καλύτεροι από όσους αντιπάλους έχει συγκρουστεί μέχρι στιγμής ο Στέφανος, ο οποίος είναι, πάντως, το φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά, όπου τον περιμένει εκτός απρόοπτου ο τεράστιος Ράφα Ναδάλ. 

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ιμερ, δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, μιας και ο Σουηδός μπόρεσε να φανεί κάπως ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο σετ (6-4). Στα υπόλοιπα δύο, υποτάχθηκε άνευ όρων στην ανωτερότητα του Στέφανου.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις