Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φραγκίσκος Αλβέρτης: «Ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν στήριζε την Εθνική, πρόθεση να βοηθήσουμε»

Φραγκίσκος Αλβέρτης: «Ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν στήριζε την Εθνική, πρόθεση να βοηθήσουμε»
Intime.gr

Σύμφωνα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να διαθέσει τους διεθνείς παίκτες του στην Εθνική μπάσκετ των ανδρών για τους αγώνες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ακόμα και στις 25 Φεβρουαρίου, ημέρα που το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στη Euroleague και η “Γαλανόλευκη” την Τουρκία.

Στο περιθώριο της κλήρωσης για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην πρόθεση του Παναθηναϊκού να στηρίξει την Εθνική Ελλάδας, δίνοντας τους παίκτες του στη “Γαλανόλευκη” ακόμα και για το ματς με την Τουρκία.

«Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν στήριζε και στηρίζει την Εθνική ομάδα. Η Εθνική ομάδα είναι και το ελληνικό μπάσκετ και η εικόνα μας προς τα έξω. Μία δυνατή Εθνική ομάδα κάνει καλό και στο ελληνικό στο μπάσκετ, σε όλες τις ομάδες.

Η πρόθεση είναι να βοηθήσουμε την Εθνική ομάδα, εφόσον δεν υπάρξουν προβλήματα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ελπίζουμε για το καλύτερο για εμάς και το ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι θέμα σωματείου για τους παίκτες που θα πάνε, είναι οι ανάγκες που έχει η Εθνική. Όποιους μας ζητήσουν και μπορούμε να τους δώσουμε θα το κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Παναθηναϊκού που ήταν στην κλήρωση του Κυπέλλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις