Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φρανσίσκο Τσερούντολο: Ο Αργεντινός τενίστας συνελήφθη στο Παρίσι

Φρανσίσκο Τσερούντολο: Ο Αργεντινός τενίστας συνελήφθη στο Παρίσι
ΑΠΕ

Ο Φρανσίσκο Τσερούντολο συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (26.05.2022) στο Παρίσι από τις γαλλικές Αρχές, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι επιτέθηκε και γρονθοκόπησε έναν οδηγό ταξί.

Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ο νο 45 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, Φρανσίσκο Τσερούντολο, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς στο Παρίσι, μετά τη μήνυση που υπέβαλε οδηγός ταξί, υποστηρίζοντας ότι τον γρονθοκόπησε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του France Bleu, o Τσερούντολο φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα να επιτεθεί στον οδηγό, όταν εκείνος αρνήθηκε να τον βάλει στο ταξί. Ο Αργεντινός μετά από λίγες ώρες προχώρησε σε ανακοίνωση, τονίζοντας πως τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς όπως έχουν βγει στο… φως της δημοσιότητας.

“Γεια σε όλους, ήθελα να σας πω ότι όλα όσα σχολιάζονται στα δίκτυα είναι ψευδή. Ήμουν με την οικογένειά μου το βράδυ ζητώντας ταξί, και του ζήτησα να κάνει μια παραχώρηση και να επιτρέψει να μπούμε πέντε άτομα στο ταξί. Ο ταξιτζής μου είπε να τον περιμένω δυο λεπτά, ότι θα κάνει κάτι και ότι θα επιστρέψει.

Όταν επέστρεψε και είδε ότι μιλούσαμε άλλη γλώσσα, φοβήθηκε και μας είπε ότι τελικά οι πέντε δεν μπορούσαν να μπουν, τον ρωτήσαμε γιατί, νευρίασε και άρχισε να μας φωνάζει, να μας φέρεται άσχημα και είπε ότι επρόκειτο να καλέσει την αστυνομία.

Δεν δώσαμε σημασία, πήγαμε στο ξενοδοχείο για να ζητήσουμε άλλο ταξί και τότε εμφανίστηκε η αστυνομία και ανέκρινε εμένα και έναν από τους συγγενείς μου στο λόμπι του ξενοδοχείου, επειδή ο ταξιτζής είπε ότι του επιτεθήκαμε.

Μας πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και λίγες ώρες αργότερα επειδή ήταν αργία και δεν ήταν ακόμα κανείς, αφού επιβεβαίωσαν το γεγονός από τις κάμερες ασφαλείας, κατάλαβαν ότι δεν είχε συμβεί τίποτα. Μας ζήτησαν συγγνώμη γιατί δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι είχαμε συλληφθεί γι’ αυτό. Είμαι καλά, ήταν απλώς μια κακή στιγμή. Σας ευχαριστώ όλους που με ρωτήσατε πώς είμαι”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός αποχαιρέτησε πρώρα το Rolland Garros, μετά την ήττα απο τον Νταν Έβανς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις