Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φραντσέσκο Τότι – Ιλάρι Μπλάζι: Ο χωρισμός και η 34χρονη «πέτρα του σκανδάλου»

Φραντσέσκο Τότι – Ιλάρι Μπλάζι: Ο χωρισμός και η 34χρονη «πέτρα του σκανδάλου»

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στην Ιταλία, ο Φραντσέσκο Τότι και η Ιλάρι Μπλάζι δεν είναι πια μαζί. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρόμα φέρεται να απάτησε τη 41χρονη τηλεπαρουσιάστρια με τη Νοέμι Μπόκι. Πρόκειται για μία ανθοπώλισσα που στηρίζει φανατικά τη Ρόμα.

Ο Φραντσέσκο Τότι και η Ιλάρι Μπλάζι δεν είναι πια μαζί. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του, ύστερα από 17 χρόνια γάμου, με τις φήμες να θέλουν τον 45χρονο πρώην ποδοσφαιριστή να έχει εξωσυζυγική σχέση.

“Μετά από είκοσι χρόνια μαζί και τρία υπέροχα παιδιά, ο γάμος μου με τον Φραντσέσκο τελείωσε. Ο δρόμος του χωρισμού θα παραμείνει ιδιωτική υπόθεση και δεν θα ακολουθήσουν άλλες δηλώσεις από την πλευρά μου..

Ζητάω από όλους να αποφύγουν τις εικασίες και, κυρίως, να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου”, αναφέρει η γραπτή δήλωση της Ίλαρι Μπλάζι.

Από την πλευρά του, ο Φραντσέσκο Τότι ανέφερε:

“Προσπάθησα να ξεπεράσω την κρίση του γάμου μου, αλλά σήμερα καταλαβαίνω ότι η επιλογή του χωρισμού, αν και επώδυνη, δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Ό,τι έχω πει και κάνει τους τελευταίους μήνες έχουν ειπωθεί και έχουν γίνει για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, που θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής μου.

Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην Ίλαρι στην ανάπτυξη των τριών υπέροχων παιδιών μας, σεβόμενος πάντα τη γυναίκα μου. Πιστεύω με απόλυτο σεβασμό για την ιδιωτικότητά μας, ειδικά για την ηρεμία των παιδιών μας”.

Ο Τότι και η Μπλάζι ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην Ιταλία. Παντρεύτηκαν το 2005 κι απέκτησαν μαζί τρία παιδιά (Κριστιάν 17χρονών, Σανέλ 15 χρονών και Ιζαμπέλ 6 χρονών). Ο πασίγνωστος Ιταλός ποδοσφαιριστής έκανε σπουδαία καριέρα στη Ρόμα, όπου αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος ποδοσφαιριστής από τους οπαδούς της ομάδας, με την Μπλάζι να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και να τον στηρίζει από τις κερκίδες.

Όσον αφορά την Μπλάζι, (ή «Βασίλισσα της Ρώμης» όπως είναι το παρατσούκλι της) ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και κατόπιν έγινε παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Έχει παρουσιάσει την ιταλική εκδοχή του Top of the Pops και του Survivor και, επιπλέον, έχει χαρίσει τη φωνή της σε έναν χαρακτήρα από τους Simpsons.

 

Η 34χρονη πέτρα του σκανδάλου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τον χειμώνα, ο Τότι είχε απατήσει τη 41χρονη τηλεπαρουσιάστρια με τη Νοέμι Μπόκι, μια 34χρονη ανθοπώλισσα που είναι φανατική οπαδός της Ρόμα.

Η Μπόκι φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου και η αιτία που το διάσημο ζευγάρι ακολουθεί πλέον διαφορετικούς δρόμους.

Η 34χρονη είναι πτυχιούχος επιχειρήσεων από το ιδιωτικό πανεπιστήμιο LUMSA στη Ρώμη κι έχει ακουστεί ότι είναι στα χωρίσματα με τον δικό της σύντροφο Μάριο Γκάουτσι, τον ιδιοκτήτη της ομάδας Τίβολι, με τον οποίο έχει δύο παιδιά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις