Σάββατο, 15 Ιουν.
29oC Αθήνα

Φραπάρ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας: «Να προωθηθεί η γυναικεία διαιτησία»

Φραπάρ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας: «Να προωθηθεί η γυναικεία διαιτησία»

Η Στεφανί Φραπάρ θα διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, με την Γαλλίδια ρέφερι να εκφράζει την έκπληξη της για το συγκεκριμένο γεγονός και να μιλά για την γυναικεία διαιτησία στην χώρα μας.

Η Στεφανί Φραπάρ έχει οριστεί διαιτητής στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ίδια να δηλώνει έκπληκτη για την επιλογή της, τονίζοντας παράλληλα πως θέλει η συγκεκριμένη ενέργεια να αποτελέσει ένα εργαλείο για την προώθηση της γυναικείας διαιτησίας στην χώρα μας.

Η Γαλλίδα ρέφερι φέρει η οποία από το 2009 έχει το σήμα της FIFA στην φανέλα της, αποτελεί την πρώτη γυναίκα που «σφύριξε» σε Μουντιάλ ανδρών (2022), σε παιχνίδι Champions League (2020), αλλά και ευρωπαϊκό Super Cup (2019).

Η Φραπάρ θα διευθύνει την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Άρης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2024, ο οποίος θα γίνει το Σάββατο (25/05) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με την ίδια να μιλά στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για το συγκεκριμένο γεγονός.

«Ενημερώθηκα από την ομοσπονδία για τον ορισμό μου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και εξεπλάγην.

Θα είναι μία ιστορική πρώτη φορά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αντιμετωπίζω τον ορισμό μου στον τελικό ως ένα εργαλείο, ώστε να προωθήσω τη διαιτησία γυναικών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις