Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γαλανόπουλος για την επιστροφή του στη δράση: «Νομίζω ότι έχω δώσει 100 φορές αυτή τη συνέντευξη»

Γαλανόπουλος για την επιστροφή του στη δράση: «Νομίζω ότι έχω δώσει 100 φορές αυτή τη συνέντευξη»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος πήρε χρόνο συμμετοχής στο ΠαναιτωλικόςΑΕΚ (0-2), επιστρέφοντας έτσι στη… δράση μετά από 1 χρόνο και 5 ημέρες, ξεπερνώντας τον σοβαρό τραυματισμό του. Η χιουμοριστική ατάκα και το ότι δεν ήθελε να χάσει με τίποτα το πρώτο ματς της Ένωσης στην “OPAP Arena”.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, στο ματς της ΑΕΚ στην έδρα του Παναιτωλικού και αγωνίστηκε ξανά με την πρώτη ομάδα της Ένωσης, μετά από έναν και πλέον χρόνο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μέσος που είχε ταλαιπωρηθεί εδώ και πολύ καιρό από τραυματισμούς, αγωνίστηκε ξανά στη Super League 1 μετά τις 12 Σεπτεμβρίου του 2021 και το εντός έδρας 3-0 της ΑΕΚ επί του Ιωνικού στο ΟΑΚΑ.

Από τότε, πέρασαν 370 ημέρες και ο Γαλανόπουλος φόρεσε ξανά τα κιτρινόμαυρα σε επίσημο παιχνίδι. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο, ο διεθνής μέσος μίλησε στην Cosmote TV για την επιστροφή του, λέγοντας με χιουμοριστικό τρόπο: “Αισθάνομαι πως έχω δώσει πολλές φορές τη συνέντευξη για τα… καλορίζικα. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος που επέστρεψα”.

Παράλληλα, ο Γαλανόπουλος υπογράμμισε πως νιώθει τυχερός που επέστρεψε εγκαίρως στη δράση και θα προλάβει το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στην “OPAP Arena”.

Τα όσα δήλωσε ο μέσος της ΑΕΚ:

«Καταρχήν νιώθω ότι έχω δώσει αυτή τη συνέντευξη… 100 φορές. Είμαι χαρούμενος. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνδυάστηκε η επιστροφή μου στην πρώτη ομάδα με τη νίκη, γιατί την είχαμε ανάγκη».

Για το πώς νιώθει: «Έχω πολύ καθαρή εικόνα. Έκανα ακριβώς το ίδιο χειρουργείο, με τη διαφορά ότι τώρα έφτιαξα και τον σύνδεσμό μου. Νιώθω πιο δυνατός. Είμαι στο καλύτερο σημείο του τραυματισμού αυτού, γιατί με ταλαιπωρεί δυο χρόνια. Είμαι όμως αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Για την τακτική της ΑΕΚ: «Στην προετοιμασία δεν ήμουν όμως έμαθα τι γινόταν και παρακολουθούσα τις προπονήσεις. Μου ταιριάζει η πίεση και η γρήγορη ανάκτηση της μπάλας. Θα φτιαχτεί κάτι καλό. Χρόνος πίστη και υπομονή. Έχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες».

Για το νέο γήπεδο: «Για να είμαι ειλικρινής φανταζόμουν ότι θα είχα μπει πολύ νωρίτερα. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα. Πονάει να μην παίζεις, αλλά θα πονούσε δυο φορές αν δεν ήμουν εκεί».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις