Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Γαλανόπουλος μετά το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Με στεναχώρησαν οι οπαδοί, αλλά κάποιοι αποδοκίμασαν»

Γαλανόπουλος μετά το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Με στεναχώρησαν οι οπαδοί, αλλά κάποιοι αποδοκίμασαν»
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League 1, το οποίο λίγο έλειψε να μην αρχίσει εξαιτίας ενός πανό στη Λεωφόρο, στο οποίο στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς και ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ως ένας και από τους αρχηγούς της ΑΕΚ, ο Γαλανόπουλος αναφέρθηκε στο πανό και τα συνθήματα υπέρ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ από τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά σημείωσε ότι κάποιοι αποδοκίμασαν τους υπόλοιπους.

Ο Γαλανόπουλος αφιέρωσε μάλιστα για μία ακόμη φορά τη νίκη, στον δολοφονημένο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος και έχασε τη ζωή του στη Νέα Φιλαδέλφεια, πριν τον αγώνα της Ένωσης με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Και αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Μιχάλη και την οικογένειά του. Να μην τους πάρει όλους η μπάλα, αλλά με στεναχώρησε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν συνθήματα για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ευτυχώς υπήρχαν κάποιοι που αποδοκίμασαν αυτή την ενέργεια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις