Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Γαλλία – Μαρόκο: Τριάντα ειδικές πτήσεις από Καζαμπλάνκα για τον ημιτελικό στο Μουντιάλ 2022

Γαλλία – Μαρόκο: Τριάντα ειδικές πτήσεις από Καζαμπλάνκα για τον ημιτελικό στο Μουντιάλ 2022
Reuters

Το Μαρόκο πάει για ένα ακόμα… ποδοσφαιρικό θαύμα στο Μουντιάλ 2022, στον ημιτελικό κόντρα στη Γαλλία και οι οπαδοί της ομάδας αναμένεται να βρεθούν στο πλάι της.

Η αεροπορική εταιρεία του Μαρόκου Royal Air Maroc (RAM) προγραμμάτισε 30 ειδικές πτήσεις Καζαμπλάνκα-Ντόχα, προκειμένου να μεταφέρει 9.000 φιλάθλους που θέλουν να υποστηρίξουν το Μαρόκο στον αγώνα του με τη Γαλλία την Τετάρτη (14/12-21:00), στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2022.

Η αεροπορική εταιρεία -όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης Mundo deportivo- εξήγησε σε ανακοίνωσή της ότι οι πτήσεις θα εκτελούνται με τζάμπο τζετ, που θα μεταφέρουν περισσότερους από 300 επιβάτες-ανά πτήση-, αύριο και την Τετάρτη.

Δεν αποκαλύπτεται ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθούν προς πώληση, αλλά τα ΜΜΕ στο Μαρόκο εκτιμά ότι αυτή η αεροπορική επιχείρηση θα επιτρέψει τη μεταφορά 9.000 φιλάθλων.

Σύμφωνα με τη RAM, αυτή κίνηση δρομολογήθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού και την ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Μαρόκου (FRMF), μετά την ιστορική πρόκριση του Μαρόκου στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2022.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις