Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Γάνδη – ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς Πασχαλάκης και Ολιβέιρα

Γάνδη – ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς Πασχαλάκης και Ολιβέιρα

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Γάνδη (17/3) στο Βέλγιο για τους “16” του Conference League.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέστρεψε σε ρυθμούς προπόνησης και είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Βέλγους, την ώρα που ο Νέλσον Ολιβέιρα έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου δούλεψαν το πρωί της Τρίτης (15.03) στη Νέα Μεσημβρία ενόψει του μεγάλου αγώνα στην Ghelmaco Arena.

To πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και στο φινάλε έπαιξαν οικογενειακό διπλό.

Με ευχάριστα νέα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ καθώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, όπως ακριβώς αναμενόταν, μπήκε σε ρυθμούς προπόνησης και θα βρίσκεται στην αποστολή του Δικεφάλου για το Βέλγιο. Στα αξιοσημείωτα του Δικεφάλου, το γεγονός πως και ο Νέλσον Ολιβέιρα έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης, με το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη να βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο.

Βεβαίως αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη καθώς βρίσκεται εκτός λίστας, ωστόσο, η επάνοδός του σε φουλ ρυθμούς προσφέρει χαμόγελα ικανοποίησης στον Λουτσέσκου που έχει μπροστά του playoffs και Κύπελλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις