Αθλητικά

Γάνδη – ΠΑΟΚ: Τέλος τα εισιτήρια σε χρόνο ρεκόρ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ζουν κι αναπνέουν για τη ρεβάνς με τη Γάνδη στο Βέλγιο, η οποία θα κρίνει την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Γάνδης με 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Τούμπα και καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα του για να γράψει ιστορία.

Στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ επικρατεί παροξυσμός.  Σύμφωνα με την ενημέρωση των ασπρόμαυρων, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Γάνδη είχαν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και μέσα σε λίγα λεπτά τα «μαγικά χαρτάκια» έγιναν καπνός.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας και μέσα σε λίγα λεπτά εξαφανίστηκαν από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

paok

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ζόρζε Ζεσούς για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είχα βάλει μία φωτογραφία του για να τον θαυμάζουν οι νέοι παίκτες μας – Του ζήτησα να συνεχίσει»
Ο Ζόρζε Ζεσούς μίλησε για την απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποσυρθεί από την εθνική Πορτογαλίας και υποστήριξε ότι του ζήτησε...
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο