Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Γεωργία – Ελλάδα: Πως θα παίξει η γαλανόλευκη

Γεωργία – Ελλάδα: Πως θα παίξει η γαλανόλευκη

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε (19:00, Open TV, Live από το newsit.gr) εκτός έδρας τη Γεωργία για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την Εθνική Ελλάδας, η οποία έχει μπει και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης στο Μουντιάλ, μετά το σπουδαίο τρίποντο επί της Σουηδίας στο ΟΑΚΑ.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ και οι παίκτες του είναι έτοιμοι να πετύχουν τον στόχο τους και να νικήσουν τη Γεωργία, κάτι που δεν κατάφεραν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Τούμπα, όπου οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1.

Τα πλάνα του Ολλανδού τεχνικού

Η Εθνική Ελλάδας αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 3-4-1-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Η τριάδα στο κέντρο της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά θα αποτελείται από τους Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Τζαβέλλα.

Δεξί φουλ μπακ ο Ανδρούτσος, αριστερό ο Τσιμίκας και στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Μπουχαλάκης και Σιώπης. Ο Τάσος Μπακασέτας θα έχει ελεύθερο ρόλο και το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελείται από τους Μασούρα και Παυλίδη ή Δουβίκα.

Από την πλευρά τους, οι Γεωργιανοί θα παίξουν με τους Λόρια, Τσαμπράτζε, Κάσια, Λοχοσβίλια, Γκιορμπελίτζε, Αμπουριάνια, Κανκάβα, Μανουσασβίλι, Τσιτσταΐσβιλι, Νταβιτάσβλι και Ζάρια.

Η βαθμολογία του δεύτερου ομίλου

Ισπανία 6 13-5 13

Σουηδία 4 7-3 9

Ελλάδα 4 5-4 6

Κόσοβο 5 3-9 4

Γεωργία 5 2-9 1

Θυμηθείτε το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις