Κυριακή, 19 Μαΐ
23oC Αθήνα

Γεωργία – Ελλάδα, Σενγκέλια: “Πάμε για τη νίκη”

Γεωργία – Ελλάδα, Σενγκέλια: “Πάμε για τη νίκη”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για την κυριακάτικη (16/9) αναμέτρηση της Γεωργίας με την Εθνική Ελλάδας μίλησε ο ηγέτης της ομάδας του Ηλία Ζούρου, Τορνίκε Σενγκέλια.

Η Γεωργία πήρε το “διπλό” στην έδρα του Ισραήλ και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στη δεύτερη φάση των προκριματικών του παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεπερνώντας εντός έδρας το εμπόδιο της Ελλάδας.

Ο ηγέτης της ομάδας του Ηλία Ζούρου, Τορνίκε Σενγκέλια, τόνισε ότι η Ελλάδα είναι φανταστική ομάδα, αλλά η Γεωργία θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

«Ήταν σημαντική η νίκη μας στο Ισραήλ, αλλά χρειάζεται ακόμη πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να διεκδικήσουμε κάτι. Θα πάμε στο ματς με την Ελλάδα έχοντας την ίδια νοοτροπία και φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε. Θα πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το έργο μας ασφαλώς δεν είναι εύκολο, καθώς η Ελλάδα είναι φανταστική ομάδα, από τις καλύτερες που υπάρχουν. Πάντως εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό ως το τέλος», τόνισε ο πάουερ φόργουορντ της Μπασκόνια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις