Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Γερμανία – Σερβία: Απαρηγόρητος o Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά τον τελικό του Mundobasket

Γερμανία – Σερβία: Απαρηγόρητος o Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά τον τελικό του Mundobasket

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα του μετά την ήττα της Σερβίας με 83-77 στον τελικό του Mundobasket 2023, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να είναι απαρηγόρητος. 

Ο Μιλουτίνοφ έδωσε τα πάντα, ωστόσο η Σερβία δεν κατάφερε να κατακτήσει το Mundobasket 2023, με τους Σέρβους να περιορίζονται στην 2η θέση της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος της δραματικής αναμέτρησης, ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού βρισκόταν αποσβολωμένος χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του, αφού η θλίψη και η στεναχώρια που τον διακατείχε ήταν τεράστια.

Μάλιστα ο Βόιγκτμαν σε μια κίνηση άξια θαυμασμού, έσπευσε να τον παρηγορήσει, με την συγκεκριμένη στιγμή να απαθανατίζεται από τις κάμερες.

 

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μιλουτίνοφ ανέφερε:

«Είναι μεγάλο πράγμα να είσαι δεύτερος στον κόσμο, ειδικά με την ομάδα που ήρθαμε εδώ. Είναι δύσκολο όταν χάνεις στον τελικό. Έπρεπε να παίξω καλύτερα, παίρνω την πλήρη ευθύνη, δεν ήμουν στο επίπεδο που έπαιζα σε όλο το τουρνουά, νιώθω χάλια.

Ωστόσο είμαι υπερήφανος για την ομάδα που πήραμε το ασημένιο μετάλλιο, είναι μεγάλη υπόθεση.

Έτσι είναι οι τελικοί, δύσκολα ματς. Στο δεύτερο μέρος, τους δώσαμε το προβάδισμα, επιστρέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις