Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Για απόπειρα δολοφονίας κατηγορείται ο ποδοσφαιριστής που κλώτσησε διαιτητή στο κεφάλι

Για απόπειρα δολοφονίας κατηγορείται ο ποδοσφαιριστής που κλώτσησε διαιτητή στο κεφάλι

Η απαράδεκτη κίνηση του μέσου Γουίλιαμ Ριμπέιρο προς τον διαιτητή Ροντρίγκο Κριβέλαρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Γκουαράνι και της Σάο Πάολο RS, τον φέρνει αντιμέτωπο με το νόμο και μάλιστα με σοβαρότατη κατηγορία.

Για απόπειρα δολοφονίας κατηγορείται ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Γουίλιαμ Ριμπέιρο, ο οποίος κλώτσησε βάναυσα στο κεφάλι τον διαιτητή Ροντρίγκο Κριβέλαρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Γκουαρανί και της Σάο Πάολο RS.

Το παιχνίδι για τη Β΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος Ρίο Γκράντε ντο Σουλ διακόπηκε στο 59ο λεπτό, ενώ ο διαιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απ’ όπου στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

«Αποφάσισα … να κατηγορήσω τον παίκτη για απόπειρα δολοφονίας γιατί κατά την αντίληψή μου για την υπόθεση, υπήρξε κίνδυνος να προκαλέσει ένα θανατηφόρο αποτέλεσμα», δήλωσε στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα UOL ο εισαγγελέας που είναι υπεύθυνος για την υπόθεση.

Να αναφέρουμε ότι ο αγώνας της Δευτέρας διεκόπη και ξεκίνησε ξανά μια ημέρα αργότερα, με την Γκουαρανί να επικρατεί με σκορ 1-0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις