Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Για πάντα στη Λέστερ ο Βάρντι! Συμφωνία ως το 2023

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Παίκτης της Λέστερ μέχρι το τέλος της καριέρας του φαίνεται πως θα μείνει ο Τζέιμι Βάρντι, καθώς ο Άγγλος επιθετικός -και πρώτος σκόρερ της Premier League την περασμένη σεζόν- συμφώνησε για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2023.

Δεν το κουνάει από το Λέστερ ο Τζέιμι Βάρντι! Ο πρώτος σκόρερ της Premier League συμφώνησε και υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του με τις «αλεπούδες» ως το 2023 και θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας, που προσπαθεί να καθιερωθεί μεταξύ των «μεγάλων» του πρωταθλήματος.

Ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος ως τα 25 του αγωνιζόταν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, έχει εξελιχθεί σε παίκτη-σύμβολο της Λέστερ, στην οποία εντάχθηκε το 2012. Πρωταγωνίστησε στο θαύμα του 2016, όταν οι «αλεπούδες» σόκαραν την ποδοσφαιρική Αγγλία και κατέκτησαν το πρωτάθλημα, σε αντίθεση όμως με τους υπόλοιπους βασικούς συντελεστές εκείνης της επιτυχίας (Μαχρέζ, Καντέ, Ντρινκγουότερ κ.λπ.) έκλεισε τα αυτιά του στις… σειρήνες των μεγάλων αγγλικών συλλόγων και έμεινε πιστός στη Λέστερ, με την οποία δήλωσε ότι φιλοδοξεί να ζήσει κι άλλες επιτυχίες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις