Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιακούμπ Γιάνκτο: Περήφανη δήλωσε η μητέρα του παιδιού του για την εξομολόγηση πως είναι γκέι

Γιακούμπ Γιάνκτο: Περήφανη δήλωσε η μητέρα του παιδιού του για την εξομολόγηση πως είναι γκέι
ΦΩΤΟ Instagram

Ο Γιακούμπ Γιάνκτο αποκάλυψε ότι είναι γκέι, με ένα προσωπικό μήνυμα στα social media και η πρώην σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του, Μαρκέτα Οτομάνσκα, συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του.

Η Οτομάνσκα χώρισε το 2021 από τον Γιάνκτο, αλλά δήλωσε ότι γνώριζε ήδη για τη σεξουαλικότητά του, όντας πλέον περήφανη για τη δημόσια εξομολόγησή του, που πρόσφερε και στην ίδια ελευθερία.

Η μητέρα του 3χρονου γιου του 27χρονου Τσέχου ποδοσφαιριστή τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Είμαι πολύ περήφανη που μπόρεσε να συγκεντρώσει τη δύναμη να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλικότητά του. Φοβόταν ότι οι άνθρωποι δεν θα τον αποδέχονταν όπως είναι. Είχε άγχος γι’ αυτό. Νομίζω ότι οι άνθρωποι θα τον αγαπούν όπως και τώρα. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να είναι καλός μαζί τους. Είναι ο πρώτος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που το ανακοινώνει. Οι μόνοι που το έχουν παραδεχτεί είναι αυτοί που έχουν αποσυρθεί, όλοι οι άλλοι το κρατούν μυστικό… Φοβούνται τι θα πει ο κόσμος».

Όσον αφορά την ίδια, η Οτομάνσκα υποστήριξε ότι «όταν ο Γιάκουμπ μου το είπε, μου έδωσε επίσης μεγάλη ελευθερία. προτιμώ να μείνω στο περιθώριο, έστω και μόνο για τον γιο μας, που θα πρέπει να μεγαλώσει μαζί του. Είναι απλά η ιστορία του Γιάκουμπ, η εξομολόγησή του. Το σημαντικό τώρα είναι ότι είναι ασφαλής και ευτυχισμένος. Σίγουρα θα νιώσει ανακουφισμένος και τίποτα δεν θα τον διαβρώσει από μέσα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις