Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Γιαννακόπουλος: Οχι, στη Σπάρτη! Ναι, στον Τζεντίλε! Ικανοποιημένοι με “13”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κάνει πίσω για την Σπάρτη, αλλά… ορμάει στην περίπτωση Τζεντίλε. Τόνισε ότι δεν επιστρέφει στο σύλλογο και ότι αυτή η απόφαση δεν έχει καμία σχέση με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά και ότι περιμένει την απόφαση της Αρμάνι Μιλάνο για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε.

«Σε καμία περίπτωση, ειδικά μετά τα όσα είδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανακαλέσω η ομάδα θα μπορέσει να βρει το δρόμο της. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τη Σπάρτη και βάζουν και χρήματα», απάντησε στην ερώτηση αν θα αλλάξει την απόφασή του περί αποχώρησης από τη Σπάρτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡΤ FM και στον Βασίλη Βέργη.

«Να έχεις ανέβει κατηγορία και να βλέπεις μια ολόκληρη πόλη να υποδέχεται τον αντίπαλο; Γι’ αυτό δεν θα δούμε ομάδα της περιφέρειας να κάνει επιτυχίες!», πρόσθεσε ο κ. Γιαννακόπουλος σχολιάζοντας την υποδοχή στην ομάδα του Ολυμπιακού από τους Σπαρτιάτες.

Ενοχλήθηκε επίσης επειδή: «Επέστρεψαν τα διαρκείας της ομάδας. Υπήρχε και μια ανακοίνωση από σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού, στη Σπάρτη. Δεν το περίμενα αυτό. Διοίκηση – κόσμος – ομάδα είναι ένα τρίπτυχο που πρέπει να λειτουργεί σαν μια γροθιά. Όταν δεν έχεις τον κόσμο μαζί σου δεν έχεις λόγο ύπαρξης!».

Πρόσθεσε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δεχθεί αντιδράσεις από τους Σπαρτιάτες, ούτε τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Οχι ίσα ίσα ένιωσα αγάπη από την κοινωνία της Σπάρτης και δεν μπορούσα να προβλέψω κάτι τέτοιο».

Για το γεγονός ότι εξέδωσε ανακοίνωση πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο προηγούμενο απάντησε: «Όλη η Ελλάδα ξέρει πως κερδίζει ο Ολυμπιακός τα πρωταθλήματα! Δεν ήθελα να συμβεί και στη Σπάρτη κάτι. Αν παίζαμε με άλλη ομάδα, θα έβγαζα άλλη ανακοίνωση. Για παράδειγμα για κόσμια συμπεριφορά».

Για τη στάση της “13”

Ερωτηθείς αν υπάρχει πρόβλημα στη σχέση του με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό προέκυψε αυτή η ανακοίνωση τόνισε: «Σε καμία περίπτωση, τη Σπάρτη αφορά. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία του κόσμου. Πιστεύω ότι λόγω κατάστασης Ελλάδας και των πολλών αγώνων που προέκυψαν με τη νέα Ευρωλίγκα δεν είναι εύκολο κάποιος να δίνει τόσα χρήματα για το γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός έχει και άλλα τμήματα και πάνε και σε αυτά. Δεν έχουμε παράπονα από τον κόσμο. Ισως να υπήρξαν μεμονωμένες αντιδράσεις για την επιλογή του Μπουρούση και την εμπλοκή μου με την Σπάρτη. Από μένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς».

“Ο προπονητής θέλει τον Τζεντίλε”

Για το… φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Τζεντίλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε: «Ο Τζεντίλε είναι μεγάλος και ο Παναθηναϊκός πάντα ενδιαφέρεται για τέτοιους παίκτες. Ευελπιστώ να έχουμε εξελίξεις. Κάναμε συγκεκριμένη πρόταση και είμαστε σε επικοινωνία. Τον θέλει ο προπονητής της ομάδας. Υπάρχει ένα θέμα και νομίζω ότι μπορούμε να το ξεπεράσουμε».

Ερωτηθείς αν είναι μια ανάσα από την ομάδα εφόσον η Αρμάνι Μιλάνο δώσει το «ΟΚ» πρόσθεσε γελώντας: «Δεν είναι μια… ανάσα να πάρεις το ΟΚ από ένα σύλλογο!».

Επιβεβαίωσε ότι έχει παίξει το δικό του ρόλο στο θέμα και ο μπαμπάς Τζεντίλε: «Ο Νάντο έχει μείνει στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Οταν η μπάλα έκαιγε είχε τα άντερα να το πάρει πάνω του. Από τότε διατηρεί καλή σχέση με τον Παναθηναϊκό, με τον πατέρα μου και με τον θείο μου.Ποιος πατέρας δεν θα ήθελε τον γιο του να τον δει ανδρώνεται στην ομάδα την οποία έπαιξε κι αυτός;»

“Θα μιλήσω άλλη φορά για τον Μπαλτάκο”

Δεν σχολίασε τον περίεργο χαρακτήρα του παίκτη: «Ο προπονητής κρίνει και εμένα δεν μου επιτρέπεται να αποφασίσω. Εχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Πασκουάλ και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από εικόνα μας. Ημασταν και άτυχοι με τους τραυματισμούς των Τζέιμς και Γκιστ».

Για το διαζύγιο με τον Τάκη Μπαλτάκο τόνισε ότι θα τοποθετηθεί άλλη στιγμή, όπως και για τη συνέντευξη του γιου του και νέου προέδρου του Ερασιτέχνη Δημήτρη. Ομως, επεσήμανε: «Είναι αστείο να συζητάμε αν η ΚΑΕ είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της στον Ερασιτέχνη. Θα μπουν ορκωτοί λογιστές και θα καταλάβουν όλοι πόσο βοηθάει η οικογένεια Γιαννακόπουλου τον Ερασιτέχνη».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε