Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

«Γιάννη Αντετοκούνμπο κάλως ήλθες στην οικογένειά μας» πόσταρε η Αλ Χιλάλ

«Γιάννη Αντετοκούνμπο κάλως ήλθες στην οικογένειά μας» πόσταρε η Αλ Χιλάλ
Intime.gr

Ο χαβαλές μεταξύ του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Αλ Χιλάλ, καλά κρατεί! Φανέλα με το Νο. 34 στην πλάτη και το όνομα του “Greek freak” τύπωσε η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και τον καλωσόρισε.

Φυσικά, η Αλ Χιλάλ… δεν απέκτησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μιλγουόκι Μπακς! Η ομάδα του Ριάντ ετοίμασε φανέλα με το όνομα του “Greek freak”, το νούμερό του (Νο34) στο Μιλγουόκι, αλλά και κάρτα με την οποία τον καλωσορίζει στην «οικογένειά» της ως συνέχεια στον χαβαλέ που έχει ξεκινήσει μεταξύ των δυο πλευρών.

Με αυτό τον τρόπο, η Αλ Χιλάλ έδωσε χιουμοριστική απάντηση στην ανάρτηση του “Greek Freak” στην οποία απαθανατίζεται μαζί με το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας, Νεϊμάρ. “ Το καλύτερο δίδυμο στην Σαουδική Αραβία” ανέφερε το σχόλιό του!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αστειευτεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και όταν η Αλ Χιλάλ κατέθεσε πρόταση ύψους 300 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

«Αλ Χιλάλ, μπορείς να πάρεις εμένα. Μοιάζω με τον Κιλιάν Μπαπέ…» είχε αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τότε. Το βράδυ της Τετάρτης (16.08), λοιπόν η Αλ Χιλάλ, απάντησε στον “Greek Freak”: «Γιάννη, καλώς ήλθες στην οικογένειά μας. Η φανέλα σου είναι έτοιμη».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις