Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Απόλαυσα τις μέρες που έμεινα εκτός λόγω κορονοϊού»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Απόλαυσα τις μέρες που έμεινα εκτός λόγω κορονοϊού»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε κέφια μετά τη σπουδαία εμφάνιση του και τη νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς, τονίζοντας ότι δεν του… έκατσε κι άσχημα που έμεινε σε καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχτηκε πως χρειαζόταν αυτές τις μέρες ξεκούρασης για να τις περάσει μαζί με την οικογένειά του.

«Απόλαυσα κάθε στιγμή, δεν θα πω ψέματα. Μετά από μερικές ημέρες μπορούσα να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, είδαμε ταινίες, απολαύσαμε τα Χριστούγεννα. Κοιτώντας το θέμα εγωιστικά, χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα αλλά στο τέλος της ημέρας, όταν ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις τους συμπαίκτες σου να παλεύουν σκέφτεσαι ότι θες να είσαι μαζί τους», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Για το αν αισθάνθηκε κάτι πριν βγει θετικός και πώς ήταν σωματικά, απάντησε πως: «Ένιωθα καλά, επέστρεψα στο Μιλγουόκι και βρέθηκα θετικός. Μπήκα στο πρωτόκολλο στο σπίτι μου. Ήμουν κυρίως στο υπόγειο, έβλεπα ταινίες, έτρωγα σνακς και έπινα πολλά υγρά. Ήταν δύσκολα, ήταν δύσκολα. Το να βλέπω την ομάδα να παίζει, ένιωθα ότι δεν βοηθάω. Πρέπει όμως να είσαι ασφαλής. Ένιωσα καλύτερα όμως, βγήκα αρνητικός και επέστρεψα. Βρέθηκα στο παρκέ για 2 ημέρες για να βρω ρυθμό και να φύγει η σκουριά, έτρεξα και επέστρεψα. Μου έλειψε το μπάσκετ και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις