Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο για το Μπακς – Θάντερ: «Αν δεν έτρεχα για την τάπα, θα ήμουν τεμπέλης»

Γιάννης Αντετοκούνμπο για το Μπακς – Θάντερ: «Αν δεν έτρεχα για την τάπα, θα ήμουν τεμπέλης»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης (96-89) των Μπακς επί των Θάντερ, κάνοντας τα πάντα στο φινάλε του αγώνα στο Μιλγουόκι.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 21 πόντους, 19 ριμπάουντ, επτά ασίστ και τέσσερα κοψίματα, στα 36 λεπτά συμμετοχής του, πέτυχε το αποφασιστικό καλάθι για το +4 στα 28.7″ πριν από το φινάλε, έγραψε το τελικό σκορ με βολές, ενώ είχε κι ένα απίθανο μπλοκ σε αιφνιδιασμό του Ντάριους Μπέιζλι στα τελευταία δευτερόλεπτα.

«Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», δήλωσε ο Γιάννης  Αντετοκούνμπο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

«Νομίζω ότι το παιχνίδι έκριναν τα ριμπάουντ, το μεγάλο τρίποντο του Μίντλετον, το δικό μου κόψιμο στον Μπέιζλι και η άμυνα του Χόλιντεϊ», πρόσθεσε, ενώ σχολίασε και το εντυπωσιακό κόψιμο που έκανε.

«Πριν από κάθε προπόνηση βλέπουμε βίντεο με φάσεις. Εκεί βλέπουμε τι κάναμε καλά και εκείνο που πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν ήθελα να φαινόμουν τεμπέλης. Ήξερα πως δεν υπήρχε περίπτωση αν δεν έτρεχα πίσω να μην συμπεριληφθώ στο βίντεο από τον προπονητή , στο κομμάτι με εκείνους που τεμπέλιασαν. Οπότε ξεκίνησα να τρέχω και μπόρεσα να κάνω την τάπα».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνέχισε, λέγοντας ότι «υπάρχουν φορές που όταν παίζω έναν αγώνα δοκιμάζω πράγματα που δεν είναι στα δυνατά μου σημεία. Προσπαθώ πάντα να εστιάζω στα δυνατά μου σημεία», ενώ έδωσε τα εύσημα στην ομάδα της Οκλαχόμα «επειδή είναι νέα ομάδα και τα έδωσε όλα σε όλο το παιχνίδι.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις