Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ηγετική του εμφάνιση κόντρα στους Νικς και η έκπληξη στο άκουσμα του πριμ για το In-Season Tournament

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ηγετική του εμφάνιση κόντρα στους Νικς και η έκπληξη στο άκουσμα του πριμ για το In-Season Tournament
Reuters

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς προκρίθηκαν στο Final Four του νεοσύστατου In-Season Tournament του ΝΒΑ -που θα γίνει στο Λας Βέγκας το προσεχές σαββατοκύριακο επικρατώντας εντός έδρας των Νιού Γιόρκ Νικς με 146-122

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο “Greek freak” ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 35 πόντους (14/21 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 4/9 βολές), 8 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Οι Μιλγουόκι Μπακς προκρίθηκαν στο τουρνουά του Λας Βέγκας έχοντας το απόλυτο (100%) και θα αντιμετωπίσουν τους Πέισερς και να βρεθούν στον τελικό που θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής (10/12) στις 03:30 Ελλάδας.

Με την πρόκρισή τους στα προημιτελικά, οι παίκτες και οι προπονητές των Μπακς είχαν πάρει πριμ 50.000 δολαρίων ο κάθε ένας. Το “εισιτήριο” για Final Four τους έδωσε άλλα 100.000 δολάρια.

Εάν τα “Ελάφια” αποκλείσουν τους Πέισρες και περάσουν στον τελικό, κάθε μέλος τους θα πάρει ακόμη 200.000 δολάρια. Αν η ομάδα ου Γιάννη Αντετοκούνμπο σηκώσει και το τρόπαιο, τότε κάθε μέλος της θα πάρει από 500.000 δολάρια.

Έτσι, σε περίπτωση που οι Μπακς κατακτήσουν το In-Season Tournament, τότε κάθε παίκτης και κάθε προπονητής θα έχει βάλει στον λογαριασμό του 850.000 δολάρια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται πως δεν γνώριζε για την ύπαρξη του πριν στο τουρνουά. Ο “Greek freak” ενημερώθηκε –on camera- από δημοσιογράφο, μετά το τέλος του αγώνα και δεν έκρυψε την έκπληξή του.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport)

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις