Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο ή Λεμπρόν Τζέιμς: Η απόλυτη “μάχη” για το MVP από το ESPN (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο ή Λεμπρόν Τζέιμς: Η απόλυτη “μάχη” για το MVP από το ESPN (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Πριν τη διακοπή του NBA για τον κορονοϊό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Λεμπρόν Τζέιμς έδιναν “μάχη” για την κατάκτηση του βραβείου του MVP στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο “Βασιλιάς” έδειξε να έχει… ξανά νιώσει με τον Άντονι Ντέιβις στο πλευρό του και οδηγούσε τους Λος Άντζελες Λέικερς στην πρώτη θέση της Δύσης, με “μυθικές” εμφανίσεις και εκπληκτικά νούμερα σε πόντους και ασίστ.

Την ίδια ώρα όμως, ο Greek Freak εμφανίστηκε βελτιωμένος μόλις λίγους μήνες μετά την ανάδειξή του ως ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος και είχε τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή όλου του NBA, με ένα ιστορικό ρεκόρ. Τα δικά του νούμερα δε, ήταν ακόμη καλύτερα, έχοντας “σπάσει” το δείκτη απόδοσης, με την υψηλότερη επίδοση όλων των εποχών.

Η “μάχη” είχε “φουντώσει” για τα καλά λίγες ημέρες πριν τη διακοπή, καθώς οι Λέικερς επικράτησαν των Μπακς και των Κλίπερς, δείχνοντας σε εξαιρετική φόρμα ενόψει των πλέι οφ. Το ESPN είχε επικεντρωθεί σε αυτή τη “μονομαχία” με τους Stephen A. Smith και Max Kellerman να αναλύουν κάθε τους κίνηση και σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα ένα video με τα καλύτερα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Λεμπρόν Τζέιμς σε αυτό το πλαίσιο: “Ποιος από τους δύο θα κερδίσει το MVP της σεζόν 2019-20;”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις