Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Λούκα Ντόντσιτς: Η τιτανομαχία και ο σεβασμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Λούκα Ντόντσιτς: Η τιτανομαχία και ο σεβασμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόντσιτς συγκρούστηκαν στο Μιλγουόκι, στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Μάβερικς, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να βγαίνει νικητής από την τιτανομαχία.

Τη δεύτερη σερί νίκη τους στο NBA πανηγύρισαν οι Μπακς, οι οποίοι επικράτησαν των Μάβερικς με 124-115 στο Μιλγουόκι, σ’ ένα παιχνίδι όπου ξεχώρισε η μονομαχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε νικητής, μετρώντας 30 πόντους (11/17 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 8/10 βολές), 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Από την πλευρά του, ο Λούκα Ντόντσιτς μέτρησε 27 πόντους και 12 ασίστ, αλλά η εμφάνιση του δεν ήταν αρκετή για να χαρίσει τη νίκη στους Μάβερικς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λούκα Ντόντσιτς αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το ίδιο έκανε ο Έλληνας φόργουορντ για τον Σλοβένο σούπερ σταρ.

«Το “απολαμβάνω” να παίζω μαζί του είναι δύσκολη λέξη, γιατί θέλω να κερδίζω (γέλια). Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή και είναι σχεδόν αδύνατο να τον σταματήσεις.

Είναι διασκεδαστικό να τον βλέπεις να παίζει, αλλά όχι να τον αντιμετωπίζεις. Δουλεύει σκληρά και γίνεται όλο και καλύτερος», δήλωσε ο Λούκα Ντόντσιτς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας σούπερ σταρ δήλωσε για τον Σλοβένο γκαρντ:  «Είναι σπουδαίο κομπλιμέντο και το εκτιμώ. Όταν αντιμετωπίζεις τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ακούς τέτοια λόγια είναι πολύ όμορφο. Είναι ωραίο να σε εκτιμούν οι συναθλητές του.

Λατρεύω να αντιμετωπίζω τους κορυφαίους παίκτες, ο Λούκα είναι απίστευτος, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχω δει στη ζωή μου και είναι απίθανα τα πράγματα που μπορεί να κάνει για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις