Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με τους Σικάγο Μπουλς οι Μιλγουόκι Μπακς στα play off του NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με τους Σικάγο Μπουλς οι Μιλγουόκι Μπακς στα play off του NBA

Αυτός θα είναι ο… δρόμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το back to back πρωτάθλημα στο ΝΒΑ. Με τους Σικάγο Μπουλς θα αναμετρηθούν στα play off οι Μιλγουόκι Μπακς.

Η νίκη των Σέλτικς απέναντι στους Γκρίζλις… αποκάλυψε τον πρώτο αντίπαλο που θα έχουν οι Μιλγουόκι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα play off.

Οι Μπακς τερμάτισαν στην 3η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας και έτσι θα τεθούν αντιμέτωποι (σ.σ. έχοντας πλεονέκτημα έδρας) με τους Σικάγο Μπουλς που ολοκλήρωσαν την regular season στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ανατολής.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς Μπακς – Μπουλς θα γίνει το βράδυ της Κυριακής, τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Απριλίου.

Οι πρωταθλητές του NBA νίκησαν τους “Ταύρους” και στα τέσσερα ματς στη regular season (94-90 και 126-98 εντός, 118-112 και 127-106 εκτός έδρας).

Σε περίπτωση που προκριθούν, τα «Ελάφια» θα βρουν μπροστά τους τον νικητή από το ζευγάρι Σέλτικς – Νετς/Καβαλίερς (θα αναμετρηθούν στο play in tournament).

Εάν οι Μπακς βρουν τους Σέλτικς στον επόμενο γύρο, θα έχουν μειονέκτημα έδρας, ενώ αντιθέτως, εάν βρουν τους Νετς ή τους Καβαλίερς, τότε θα έχουν και πάλι πλεονέκτημα. Όλα αυτά, πριν τους τελικούς της Περιφέρειας και τους NBA Finals.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις