Κυριακή, 16 Ιουν.
28oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μπορεί να αγοράσω Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό αν τους πουλάνε»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μπορεί να αγοράσω Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό αν τους πουλάνε»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε ότι δεν θα γυρνούσε ποτέ πίσω στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και για τον Παναθηναϊκό, ενώ αστειευόμενος υποστήριξε ότι θα ήθελε να αγοράσει είτε την ομάδα των Πειραιωτών είτε αυτή των πράσινων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε στο Βερολίνο, προκειμένου να στηρίξει από κοντά τον αδερφό του Κώστα στο Final Four της Euroleague.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ πανηγύρισε την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό και στη συνέχεια είχε μεγάλα κέφια.

Ο ηγέτης των Μπακς μίλησε μετά από τη λήξη του ημιτελικού του με τη Φενέρμπαχτσε και εξήγησε – χαμογελώντας – ότι δεν θα γυρνούσε ούτε στους πράσινους, ούτε στους ερυθρόλευκους, παρά μόνο αν τους αγόραζε…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

“Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, γιατί μου την έχουν κάνει αυτή την ερώτηση πολλές φορές. Αλλά σίγουρα αν γύρναγα ποτέ, θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα.

Όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Γιατί τώρα να έλθω στα 38 μου σ’ αυτούς; Και όπου και να είναι (σ.σ. ο Φιλαθλητικός), θα τον ανεβάσω στην Α1!

Ή Γιώργο, θα αγοράσω μια ομάδα! Άμα μας την πουλήσει. Αν μας την πουλήσει ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος, θα αγοράσω μια ομάδα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις