Αθλητικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο νέος GM των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τον είχε εξοργίσει στο παρκέ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς συμφώνησαν με τον Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ για τη θέση του GM της ομάδας, η οποία και έμεινε κενή, μετά την απόφαση του Μπομπ Μάιερς να αποχωρήσει μετά από 12 χρόνια από το Σαν Φρανσίσκο.

Ο Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ είναι πρώην παίκτης του NBA και έχει βρεθεί αντιμέτωπος στο παρκέ και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε μία από τις χειρότερες στιγμές του “Greek Freak” στο πρωτάθλημα.

Ο ακόμα νεαρός Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε εξοργιστεί από τον Ντανλίβι σε ένα ματς των Μπακς με τους Μπουλς, από το “βρώμικο” παιχνίδι του αντιπάλου του και του έκανε ένα σκληρό φάουλ, που οδήγησε στην αποβολή του. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει αναφέρει αρκετές φορές, ότι εκείνη η φάση ήταν μάθημα για τον ίδιο, ώστε να μην αντιδράει μέσα στο παρκέ σε κάθε προσπάθεια των αντιπάλων του να τον βγάλουν εκτός εαυτού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα