Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο χαβαλές με τους παίκτες της Εθνικής μπάσκετ στο Μεάτσα και η μπάλα του Champions League

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο χαβαλές με τους παίκτες της Εθνικής μπάσκετ στο Μεάτσα και η μπάλα του Champions League
Instagram/@thanasis_ante43

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και αρκετοί παίκτες της Εθνικής μπάσκετ παρακολούθησαν από κοντά το ματς της Ίντερ με την Μπάγερν Μονάχου (0-2) για το Champions League και έφυγαν κατενθουσιασμένοι από το «Τζουζέπε Μεάτσα».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τα αδέρφια του -Θανάση και Κώστα- αλλά και τους Νικ Καλάθη, Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Δημήτρη Αγραβάνη και Γιώργο Παπαγιάννη βρέθηκαν στο «Μεάτσα» για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση για το Champions League, κατόπιν της σχετικής άδειας που πήραν από τον Δημήτρη Ιτούδη.

Οι διεθνείς είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα χαλαρό… ποδοσφαιρικό βράδυ πριν το ματς της Πέμπτης με την Εσθονία και ενόψει των νοκ άουτ του Eurobasket 2022, στο Βερολίνο.

Μάλιστα, οι διεθνείς δεν έχασαν την ευκαιρία να παίξουν κι αυτοί λίγη μπάλα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, όπως φάνηκε και στο video που πόσταρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Instagram,

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Ο «Greek freak» δεν έμεινε μόνο εκεί. Πόσταρε ένα ακόμα video, κατά την αποχώρηση των παικτών από το «Μεάτσα», ζητώντας από τους παίκτες της Εθνικής μπάσκετ να του πουν τις εντυπώσεις τους.

Οι διεθνείς δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από την εμπειρία, την ώρα που ο αδερφός του, Κώστας Αντετοκούνμπο, είχε κάτω από την μπλούζα του -κρυμμένη- μια φανέλα του Champions League, με τον “Greek freak” να τον ρωτάει: «Είσαι έγκυος;».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις