Τετάρτη, 8 Μαΐ
24oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο σε Αλ Χιλάλ: «Πάρτε εμένα που μοιάζω με τον Κιλιάν Εμπαπέ»

Γιάννης Αντετοκούνμπο σε Αλ Χιλάλ: «Πάρτε εμένα που μοιάζω με τον Κιλιάν Εμπαπέ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook παροτρύνοντας την Αλ Χιλάλ να τον πάρει αντί του Κιλιάν Εμπαπέ, αφού όπως είπε χαριτολογώντας μοιάζει με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή. 

Όσο το σίριαλ με την μεταγραφή του Εμπαπέ κρατάει, τόσο θα βγαίνουν και νέες φήμες σχετικά με το μέλλον του 24χρονου παίκτη.

Τελευταία ομάδα που μπήκε στο κόλπο για την απόκτηση του ήταν η Αλ Χιλάλ, με τους Σαουδάραβες να προσφέρουν το αστρονομικό ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, προκειμένου να πείσουν τον Εμπαπέ να έρθει στην ομάδα τους.

Και μπορεί ο ίδιος μέχρι στιγμής να μην έχει πάρει κάποια απόφαση, ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον οποίο έχουν αρκετά καλές σχέσεις… προσφέρθηκε να πάρει την θέση του και η Αλ Χιλάλ να πάρει εκείνον.

Στο πλαίσιο αυτό ο «greak freak» ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στην οποία ανέφερε ότι μοιάζει με τον Εμπαπέ και είναι διαθέσιμο να αγωνιστεί για την ομάδα.

Θέση για τον συγκεκριμένο περιστατικό δεν πήραν οι Μιλγουόκι Μπακς στους οποίους αγωνίζεται ο Γιάννης, ωστόσο θα ήταν ενδιαφέρον τι θα σκέφτηκαν με την συγκεκριμένη ανάρτηση.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις