Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο σε Κώστα: «Ας φέρουμε κι άλλα πρωταθλήματα σπίτι» (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο σε Κώστα: «Ας φέρουμε κι άλλα πρωταθλήματα σπίτι» (video)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς παρέλαβαν τα δαχτυλίδια του πρωταθλητή του ΝΒΑ και κάθε παίκτης έλαβε ένα μήνυμα από την οικογένεια του. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο άκουσε τις ευχές από τη μητέρα του, αλλά και τα δυο του αδέρφια που αγωνίζονται στο ΝΒΑ. Το… ιδιαίτερο μήνυμα του Γιάννη.

Σε μια… ιδιαίτερη τελετή, αφού για πρώτη φορά έγινε χωρίς κόσμο στις εξέδρες –λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό- οι παίκτες των Λος Άντζελες Λέικερς παρέλαβαν τα δαχτυλίδια τους για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος στο ΝΒΑ.

Το δαχτυλίδι – βραχάκι για κάθε παίκτη είχε τοποθετηθεί σε ένα σταντ και κάθε παίκτης το έπαιρνε μόνος του, αφού είχε δει από από την ην κεντρική οθόνη του γηπέδου ένα μήνυμα από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Όταν ήρθε η στιγμή του Κώστα Αντετοκούνμπο, εμφανίστηκε αρχικά η μητέρα του και στη συνέχεια οι Θανάσης και Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον «Greek freak» να εύχεται να έρθουν και άλλα πρωταθλήματα στην οικογένεια.

“Θέλω μόνο να σου πω ότι είμαι πολλή περήφανη για εσένα” είπε η μητέρα του Κώστα Αντετοκούνμπο

Ακολούθως την σκυτάλη πήραν οι Θανάσης και Γιάννης, με τον πρώτο να λέει “σε αγαπάμε πάρα πολύ, συγχαρητήρια”, με τον «Greek freak» να προσθέτει “είμαστε περήφανοι, σε αγαπάμε, είμαστε πολύ χαρούμενοι που έφερες το πρώτο πρωτάθλημα στο σπίτι, ας φέρουμε και άλλα δακτυλίδια”.

Κλείνοντας, ο Θανάσης είπε στα ελληνικά “συνέχισε ψηλέ”, με τον Γιάννη να προσθέτει “σε αγαπάμε”.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις